Bode na bod od čela Norveške

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.08.19. | 15:49

Molde pada na drugo mesto, popusti li danas Kristijansud pred ekipom koja preferira slavlje u oba poluvremena

Bode je na korak, odnosno na bod od vodeće pozicije. Pobedi li danas, Molde pada poziciju niže, što je strahovito motivišuće za ekipu uoči gostovanja Kristijansudu. Tradicija je na njihovoj strani, jer Kristijansund nije do sada uspevao da postigne ništa više od 1:1 iz aprila prošle godine.

Inače, sa kladilačkog aspekta, Bode je pored Moldea najisplativiji tim Norveške na igru koja podrazumeva vođstvo na poluvremenu i na kraju utakmice. Devet puta su do sada to činili na 16 odigranih utakmica. To je zaista dobar prosek. Inače, šest puta uzastopno na Bode ne skreće 3+ tip, što je minimalac, jer tri puta na njih u pomenutom periodu prolazi i 6+ igra. Kristijansund je utanjio u poslednjem periodu, dva puta je remizirao, ali da može da igra to stoji, jer tim kome na pripremnom meču čak ni Mančester Junajted ne može da da više od gola, svakako je kadar da se bori, pa kud puklo.

Izabrane vesti

Inače, danas igraju i Stabek sa Volerengom, koja je u načelu bolja, ali je u proteklom kolu ipak popustila pred poslednjim Stromsgodsetom. Taj rezultat može da demotiviše goste koji generalno bolje prolaze na njihovim mečevima. Što se tiče Vikinga, tu posla čista nisu. Upali su u dubiozu, pa će Sarpsborg dati sve od sebe da se s njima čak i pod fenjeraškom reputacijom ravnopravno nosi.

NORVEŠKA 1 - ODLOŽENI MEČEVI 9. I 10. KOLA

Sreda
19.00: (3,00) Kristijansund (3,40) Bodo (2,35)
19.00: (3,00) Viking (3,40) Sarpsborg (2,35)
19.00: (3,10) Stabek (3,35) Valerenga (2,30)

Napomena: Kvote su podložne promenama

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara