');
Najnovije vesti
Blic Zabava

Jelena Rozga i Toni Cetinski vas pozivaju na Music Week festival na Ušću

Prvo letnje beogradsko izdanje festivala Music Week stiže uskoro! Nakon Beer Festa, od 23. do 25. avgusta, na istom mestu – na Ušću, ljubitelji popularne muzike imaće priliku da uživaju u nastupima više od 15 najvećih domaćih i regionalnih zvezda, i to – besplatno! Potrebno je samo da skinu besplatnu mobilnu aplikaciju KeepApp koja će služiti kao propusnica.

Music Week Foto: Music week festival / RAS Srbija
Music Week

Među zvezdama koje otvaraju Music Week 23. avgusta je Jelena Rozga, koja je svojim fanovima poslala specijalni poziv

U petak, 23. avgusta, nastupaju i Dragana Mirković, Saša Kovačević, Dženan Lončarević i Toni Cetinski, koji je u svojoj video poruci pozvao Beograđane i goste Beograda da se još jednom fenomenalno provedu u srpskoj prestonici

Dan kasnije, subota 24. avgust, rezervisan je za nastupe Harija Mata Harija, Nine Badrić, Lepe Brene, Ace Lukasa i Darka Lazića.

Poslednjeg dana Music Week-a, u nedelju 25. avgusta, za atmosferu će biti zaduženi Maya Berović, Senidah, Buba Corelli i Jala Brat, Coby, Angellina, Sara Jo i Katarina Grujić.

Za posetioce koji žele da podignu zabavu na viši nivo, biće omogućen pristup VIP zoni. ALL YOU CAN DRINK VIP PASS omogućava neograničenu konzumaciju pića tokom cele večeri u VIP-u, a može se nabaviti po promotivnoj ceni od 2500 dinara na svim prodajnim mestima tickets.rs.