Najnovije vesti
Kultura Vesti
Večeras premijera novog Tarantinovog filma, "Blic" i "Cineplexx" daju priliku da osvojite karte

Večeras premijera novog Tarantinovog filma, "Blic" i "Cineplexx" daju priliku da osvojite karte

Beogradska premijera dugo očekivanog filma ovog leta, po nekima i godine, „Bilo jednom... u Holivudu“ održaće se večeras u bioskopu Cineplexx Ušće a od sutra je na repertoaru u Cineplexx bioskopima širom Srbije.

Bilo jednom u Holivudu Foto: Promo
Bilo jednom u Holivudu

Nekadašnja zvezda vestern TV serija, poznati kaskader i talentovana lepotica sprovešće gledaoce kroz seriju događaja davne 1969. godine u devetom Tarantinovom filmu.

„Bilo jednom... u Holivudu“ nas vraća u kasne šezdesete, u zlatno doba Holivuda. Radnja filma prati glumca Rika Daltona (Leonardo Dikaprio), bivšu zvezdu jedne TV serije i njegovog kaskadera Klifa Buta (Bred Pit) na putu pronalaska svog mesta pod suncem u filmskoj industriji. Njihovo putovanje odvija se na vrhuncu hipi ere, davne 1969. godine u Los Anđelesu. To je ujedno i vreme poslednjih trzaja zlatnog Holivuda. Rik i Klif pokušavaju da se izbore za svoj uspeh u svetskoj prestonici filmske industrije koju više ne prepoznaju.

Kroz priču Šeron, Rika i Klifa posetici bioskopa biće u prilici da osete poslednje zlatne momente Holivuda na velikom bioskopskom platnu a ukoliko se javite na naš konkurs, možete da dobijete karte i specijalan tretman u Cineplexx bisokopima.

Bilo jednom... u Holivudu
Foto: RAS Srbija
Bilo jednom... u Holivudu

Naime, potrebno je da iz fijoka izvučete odeću vaših roditelja, sredite kosu i šminku u stilu šezdesetih godina, slikate se i sve to pošaljete na našu adresu magazin@ringier.rs sa naznakom za konkurs „Bilo jednom.. u Holivudu“. Najmaštovitije i najoriginalnije fotografije nagradićemo ulaznicama a spremili smo još iznenađenja!