OTAC EPSTAJNOVE ROBINJE PROKLINJE: On je bio  zlo živo, dobio je šta je zaslužio, a princa Endrua i onu podvodačicu tek će stići pravda! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

slučaj milijardera pedofila

OTAC EPSTAJNOVE ROBINJE PROKLINJE: On je bio zlo živo, dobio je šta je zaslužio, a princa Endrua i onu podvodačicu tek će stići pravda! (VIDEO)

Planeta -

Otac jedne od žrtava milijardera pedofila Džefrija Epstajna, kaže da Žislen Maksvel mora da se suoči sa pitanjima o skandalu o "seks robinjama".

U intervjuu za Dejli Mejl, Skaj Roberts je ponovio tvrdnje svoje ćerke Virdžinije da je Maksvel pripremala tinejdžerku da ima seks sa Epstajnom.

Njegova ćerka tvrdi da ju je Epstajn primorao da ima seks sa nizom bogatih i moćnih muškaraca kada je imala samo 17 godina. Robertsova tvrdi da je išla i u London gde je upoznala princa Endrua, sa kojim je imala seks 2001. godine.

Fotografija na kojoj princ Endru grli Robertsovu dok je bila tinejdžerka postala je glavna slika ovog skandala. Princ je negirao optužbe Robertsove.

Njen otac, penzionisani inženjer sa Floride kaže da princ mora da živi sa činjenicom da je Epstajnov prijatelj i da se pojaviona fotografiji.

Gospodin Roberts (63) je progovorio nekoliko dana nakon što je Epstajn (66) izvršio samoubistvo u zatvoru u Njujorku.

On je rekao da je svet bolje mesto bez Epstajna, ali je pozvao FBI da uhapsi gospođu Maksvel zbog optužbi da je regrutovala maloletne devojke za finansijera.

"Džefri je bio zao i dobio je šta je zaslužio", rekao je Roberts, koji je nekada radio u Mar-a-Lagu, odmaralištu Donalda Trampa.

"Ali Maksvel je takođe kriva. Bila je jedina koja je došla u klub i upoznala ove mlade devojke. Vlasti trebaju da se pobrinu da se i ona suoči sa pravdom. Maksvel sve zna. Ona je ključ za otkrivanje svega", rekao je on.

"Ne znaju gde se trenutno nalazi, ali mislim da ona treba da prođe kroz sve to. Ona ih je regrutovala. Džefri je bio veliki deo toga, jer ima novac. Ali i Maksvelova ima novac. Regrutuje ih dovodi ih tamo", ističe on.

Neki izveštaji kažu da ova je ova žena iz visokog društva počela da sarađuje sa FBI i da je dala detalje o njenom navodnom regrutovanju devojčica.

Trenutno izvori bliski njoj pričaju da je planirala da potpuno nestane. Ona negira bilo kakvo zlostavljanje.

Gospodin Roberts je odlučio da progovori nakon što je Dejli Mejl otkrio fotografije devojčice sa VIP žurki. Za nju se mislilo da je njegova ćerka.

Na uznemirujućim fotografijama, čini se da devojčica nosi istu odeću kao na slici kada je pozirala sa Endruom.

"Ne znam detalje o princu Endruu, ali mislim da je tada imala 18 godina. Verovatno je izgledala kao da ima 18 ali nije. Ne znam šta je uradio, ali pretpostavljam da je hteo da izlazi sa mojom ćerkom. On zna istinu i mora da živi sa onim što se dogodilo", rekao je on.

Robertsova je javno optužila princa Endrua u dokumentima koji su 2015. godine podneti u parničnom postupku protiv Epstajna na sudu na Floridi.

Tu je navela da je regrutovana kao Epstajnova seks robinja, i da je u tri navrata imala seks sa vojvodom od Jorka u Londonu, Njujorku i na Karibima. Sudija je kasnije odbacio te navode i naredio da se izbrišu iz zapisnika kao "nebitni i neprovereni".

Princ Endru je sve navode negirao i naveo da su "kategorički neistiniti".

Roberts priznaje da je upoznao Epstajna pre nego što je ćerki dozvolio da radi za njega, ali da nije znao ništa o njegovim gadni namerama.

"Delovao je kao normalan muškarac, kao i ja. Mislio sam da je pisao vezan za masažu, to mi je rekla. Nisam znao šta će se desiti na kraju", rekao je on.

Njegova ćerka mu je za zlostavljanje rekla tek nekoliko godina kasnije.

Kurir.rs/Dejli Mejl

Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja