FOTO: Rukovodilac Komore medicinskih sestara i tehničara uzeo 2.000 evra mita da "sredi" posao

Rukovodilac Komore medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara u ogranku Užice G.T. (44) uhapšen je zbog primanja mita.
On se tereti da je u periodu od aprila do jula ove godine od jednog muškarca iz Užica tražio i primio 2.000 evra da bi predložio rukovodiocu Komore medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Srbije da sa njim ponovo zasnuju radni odnos na određeno vreme.
 
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu.
  • Tehnicar

    17.08.2019 11:38
    Novi Sad
    Treba pretresti i komoru Vojvodine, narocito Juzno-backu okrug i Novi Sad. Tu se desavaju razlicite malverzacije i primanja prekvalifikovanig kadra pod sumnjivim okolnostima i to u prestizne zdravsrvene ustanove. Primaju se sestre u tehnicari pod sumnjivim okolnostima zahvaljujuci jednom coveku iz komore u Novom Sadu. Svi to znaju i ko je on i ata je i kako se predatavlja u medijima. Narocito to znaju medicinski tehnicari na kardiologiji u Sremskoj Kamenici.
  • sestra

    14.08.2019 13:04
    Treba pretresti i u novosadskom ogranku. Ni tamo situacija nije ništa bolja, naravno da su morali da promene strukturu u potpunosti. O polupismenima koji vode savez i komoru, ne vredi trošiti reči, bitno je da se jede sendvič i šeta u karavanima. To je kvalifikacija.
  • RVosha

    14.08.2019 12:35
    Smrdija
    u ovoj "drzavi" sve se "sredjuje" ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija