Jo-Jo Design lansirao ljetnu kolekciju inspiriranu kukcima

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.08.2019.

0

Foto: Karlo Jelić

Foto: Karlo Jelić

Dizajnerica brenda Vesna Martinović-Markanović inspiraciju je pronašla u srži svake žene koja je istovremeno elegantna i luksuzna, ali i razigrana i spontana

Jo-Jo Design hrvatski je brend nastao prije šest godina, a ovoga ljeta donosi nikad šarmantniju kolekciju ogrlica i broševa. Dizajnerica brenda Vesna Martinović-Markanović inspiraciju je pronašla u srži svake žene koja je istovremeno elegantna i luksuzna, ali i razigrana i spontana.

Kroz novu kolekciju proteže se glavna ideja o brendu – istovremeno pratiti svjetske trendove, ali stvarati nakit koje je unikatan, neviđen i jedinstven, koji će svaku ženu istaknuti iz ujednačene okoline te joj pružiti osjećaj posebnosti.

Ljetna kolekcija Jo-Jo Designa

Ljetna kolekcija Jo-Jo Designa

Ovog ljeta Jo-Jo Design donosi multifunkcionalni proizvod koji ćete moći prilagoditi i personalizirati svojim potrebama. Esencija kolekcije jesu ogrlice obogaćene prepoznatljivim Jo-Jo broševima s motivima kukaca.

Jo-Jo Design

Jo-Jo Design

Ogrlice i broševi stvoreni su za eksperimentiranje, pa tako lanac možete nositi sa ili bez broša, možete ga omotati jednom ili dva puta te nositi ga kao remen na hlačama ili ga omotati oko haljine/tunike. Broš, osim na ogrlici, možete nositi i na sakou ili baloneru kako biste obogatili poslovne kombinacije, a možete ga koristiti i kao ukras u kosi.

Svi su proizvodi ručno rađeni satima od pažljivo biranih materijala, a većina njih je unikatna i neponovljiva. Broševi su načinjeni od kvalitetnih perlica, bisera i kristala, tako da ćete ih nositi godinama. Na krajevima ogrlice nalaze se resice koje su apsolutni hit sezone. Osim što pružaju dozu šarma te ljetne razigranosti i zabave, modni znalci kažu kako pružaju senzoričko iskustvo jer se svakim novim korakom pomiču, odskakuju i pritom dodiruju kožu. Glavne boje kolekcije su, osim crne i bijela, ljubičasta, crvena, plava i žuta što dodatno simbolizira nezaboravne ljetne trenutke.

Foto: Karlo Jelić

Foto: Karlo Jelić

Za ljetnu kampanju zaslužan je fotograf Karlo Jelić, šminku i frizuru potpisuje Matea Ivanić, a Vita Kozić utjelovila je ideju snažne žene koja zna pokazati svoju romantičnu i nježniju stranu. Jo-Jo Design nakit možete pratiti na Facebook i Instagram profilu, a nakit možete isprobati i kupiti u sklopu udruge All Faces, Nemčićeva 4, Zagreb te u poklon galeriji ''Nera'' u Petrinji.


VIŠE O TEMAMAVesna Martinović-MarkanovićJo-Jo Designogrlicenakit




Povezano