Četvrtak, 08.04.2004.

13:38

KFOR i međunarodna policija uhapsili četiri lica

Izvor: Beta

Default images

Portparol Kosovske policijske službe Refki Morina potvrdio je u četvrtak novinarima da su u sinoćnoj akciji pripadnika KFOR-a i međunarodne policije u Kosovu Polju uhapšena četiri lica od kojih je jedno ranjeno prilikom pokušaja bekstva. Morina je rekao da je istraga u toku, da ne može da saopšti identitet uhapšenih i da među uhapšenima ima i pripadnika Kosovske policijske službe. Kako Beta nezvanično saznaje iz srpskih izvora, ranjen je Isa Berjani iz Dobreva kod Kosova Polja. Berjani je bivši pripadnik MUP-a republike Srbije a od 1999. godine jedan od komandira Kosovske policijske službe u Kosovu Polju. Srbi iz tog mesta tvrde da je Berjani 17. marta predvodio grupe Albanaca koje su palile srpske domove u Kosovu Polju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: