Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.08.2019.

23:55

Degenek: Solbaken se malo za*ebao, mi nismo jeli zlatnim viljuškama VIDEO

Štoper Crvene zvezde Miloš Degenek nije zaboravio izjave trenera Kopenhagena uoči dvomeča sa srpskim šampionom.

Izvor: B92

Autor:B92

Degenek: Solbaken se malo za*ebao, mi nismo jeli zlatnim viljuškama VIDEO

Uprkos nepovoljnom rezultatu u prvom meču na svom terenu (1:1), Zvezda je odolela u Kopenhagenu iako je od 54. minuta imala igrača manje, a onda na produžetke prošla Dance.

"Počeli smo kako treba, primili smo gol bezveze trebalo je bolje da intervenišem. Oni su imali loptu i sve to, ali ne znam da li su u dve utakmice 4-5 puta šutnuli u okvir gola. Bitno je da smo prošli, igrali smo 60 minuta sa igračem manje. Ali onaj gore je veliki sve vidi. Mogu da se smeju i da nas potcenjuju, sa tim što su nas potcenjivali svih ovih dana, ja sam rekao ko se poslednji smeje njemu je najlepše. Drago mi je što smo prošli njih jer su toliko verovali. Njihov trener se malo za/ebao što nas je potcenio. On ne zna naše životne priče, nisu kao njihove što su jeli zlatnim viljuškama. Oni su elegantna država, ali ne znaju naše ratove, bombardovanja, imamo to kada se pokaže ko smo i šta smo", rekao je Degenek.

Zvezda će se za novi plasman u LŠ boriti sa prvakom Švajcarske Jang Bojsom. U prvom meču gostuje u Bernu 21. avgusta, revanš u Beogradu je 27.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

146 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d