Čudesno veče na ''Parkenu'', Zvezda HEROJSKI u još jednu evropsku jesen!

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.08.2019.
22:56
Izvor: Sportske.net

Čitavih 60 minuta u revanšu izdržala je Zvezda sa igračem manje na terenu, junački se borila pogotovo u produžecima, a onda u penal-seriji...

Beta/Anders Kjaerbye/Ritzau Scanpix via AP
Beta/Anders Kjaerbye/Ritzau Scanpix via AP

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se večeras u plej-of Lige šampiona, pošto su posle neverovatno dramatične penal serije bili bolji od Kopenhagena u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

U regularnih 90, pa dodatnih dva puta po 15 minuta, rezultat je bio 1:1, baš kao pre nedelju dana u Beogradu, a u maratonskoj penal-seriji Zvezda je slavila sa 7:6, posle ukupno 22 izvedena penala na obe strane.

U plej-ofu, Zvezda će se za plasman u grupnu fazi Lige šampiona boriti protiv švajcarskog Jang bojsa.

Kako je tekao regularni tok meča, kako su postizani golovi i sa kakvim se problemima suočavala Crvena zvezda u tom periodu, čitajte OVDE, a u nastavku smo se fokusirali na dešavanja u dodatnih pola sata ove utakmice.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je odlučio da u produžetke uđe sa Milanom Jevtovićem umesto umornog Vukanovića, sa jasnim opredeljenjem da, posle prethodnog izlaska Boaćija i ulaska Simića, u ofanzivi ima dvojicu brzih i svežih igrača, koji bi iz kontri mogli da ugroze gol Gritebusta.

Prvi pokušaj takve kontre izveo je Mirko Ivanić u 95. minutu, ali ga ostali nisu pratili, bio je usamljen i Nelson je uspeo da ga zaustavi na nekih tridesetak metara od gola Kopenhagena.

Domaći su potom vršili sve snažniji pritisak, Zvezda je bila pritisnuta u svoj kazneni prostor, a najveća opasnost viđena je u 101. minutu, kada su domaći imali nekoliko pokušaja, a sjajnom intervencijom Borjana posle šuta Pepa, a uz pomoć Gobeljića, Zvezda je u ovoj situaciji uspela da sačuva mrežu.

Dva minuta kasnije još jedna sigurna intevencija Borjana, a u 104. minutu nova opasna Zvezdina kontra koju je započeo Marin, nastavio Jevtović, ali nije uspeo da pobegne svom čuvaru. Na kraju prvog produžetka, Ivanić i Simić su bili u novoj kontri, koja je opet zaustavljena, ali Zvezda je pokazala da može da pripreti, a kod domaćih se sve više uvlačila nervoza jer ne uspevaju da iskoriste dug period igrača više.

Slična slika i u drugom produžetku, a novu odličnu intervenciju Milan Borjan je imao u 110. minutu, kada je Vind pokušao sa distance, a Zvezdin čuvar mreže je loptu izbio u korner.

Dva minuta kasnije, stvari počinju da se okreću u Zvezdinu korist. Žander je povukao kontru, Pep je pokušao da ga zaustavi, ali nije mogao bez prekršaja, koji je sudija Mažejka kaznio drugim žutim kartonom, pa su od tog trenutka i Kopenhagen i Crvena zvezda imali po 10 igrača na terenu, s obzirom je početkom drugog pouvremena isključen i Milunović.

Do kraja drugog produžetka, u 119. minutu još jedna velika opasnost po gol Zvezde, bila je to možda i najbolja akcija ekipe Kopenhagena od početka meča, ali Gobeljić još jednom sjajno reaguje i u poslednjem trenutku izbija loptu u korner ispred Falka.

Odmah zatim Falk izlazi, ušao je Sotiriu, koji odmah preti posle kornera, ali ostalo je 1:1, pa je o putniku u plej-of morala da odluči penal-serija.

Tokom kraće pauze, najzanimljiviji detalj bio je kako je Boaći prenosio pozitivnu energiju na golmana Milana Borjana, a ČUDESNA penal-serija je tekla ovako:

Prva serija: Marin - prečka, Vind - 1:0 za Kopenhagen!

Druga serija: Ivanić - 1:1, Fišer - pored gola, ostaje 1:1!

Treća serija: Jevtović - ''nebu pod oblake'', Sotiriu, 2:1 za Kopenhagen!

Četvrta serija: Žander - 2:2, Bengtson - brani Borjan, ostaje 2:2!

Peta serija: Pankov - 3:2, Zeka - 3:3!

Šesta serija: Jovančić - preko gola, N'Doje - brani Borjan!

Sedma serija: Simić - preko gola, Bartolec - preko gola!

Osma serija: Degenek - 4:3, Nelson - 4:4

Deveta serija: Gobeljić - 5:4, Papajanopulos - 5:5

Deseta serija: Borjan - 6:5, Gritebust - 6:6!

Jedanaesta serija: Pankov - 7:6, Vind - Borjan brani, Zvezda ide dalje!!!!
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

97 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek B.
Wednesday, 14.08.2019
08:26

Infarkt utakmica od prve minute, prvo nedosuđen klasičan penal za Zvezdu, pa gol Boaćija, pa period mrtvila pa izjednačenje u poslednjim sekundama poluvremena, pa crveni karton na samom početku drugog, pa patnja i borba da se sačuva goli život ali i da se pokuša zapretiti. A o penal seriji ne treba trošiti riječi. Generalno gledano, svi igrači su dali svoj doprinos, neko više neko manje. Ovoj ekipi Zvezde treba Ben u punoj formi (i čiste glave), treba jedan centralni vezni koji zna da igra a ne samo da kvari igru i desni bek, naravno da to sve pod pretpostavkom da su ostali zdravi i spremni. Naravno sve ovo je nemoguće ostvariti za Jang Bojse i vjerujem da nikog neće ni dovoditi jer kvalitet posebno u ovom trenutku košta, a rizik je dovoditi igrače za LE. Ovaj tim će biti svakako bolji nego što je sad, mislim da će Kanjas da podigne i fizičku spremu ali i formu, čekamo da vidimo Tomanea, Žander bi mogao biti pogodak (samo da popravi malo defenzivu), Pankov ...Dakle, ne može se baš reći da je prelazni rok loše odrađen , nije top ali nije ni loše. Sve u svemu, Ova ekipa Zvezde ima karakter i vidi se da je to jedna od bitnih stavki kod odabira i dovođenja igrača. Stiče se utisak da su spremni poginuti jedan za drugoga. kako drugačije shvatiti da marin grize kao pit bull a ima takvu karijeru iza sebe, neko bi na njegovom mjestu samo lagano....Sada je potrebno da se svi odmore, napune baterije i rasterećeno na švajcarce pa šta bude. Svi "osnovni" ciljevi su ispunjeni i sve preko je jack pot. Sa sportske strane,bolja je LE ali sa finansijske i svake druge svi maštamo o Ligi šampiona

avatar
⭐♦ povratka kralja
Wednesday, 14.08.2019
12:04

Krsticic bi ovoj ekipi legao kao kec na deset.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 16.08.2019
11:17

Krsticic i Srnic mnogo nedostaju ovoj ekipi, a sad jos i Jovicic.

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 14.08.2019
14:09

Ne bih ja bas tako okarakterisao igrace koji su dovedeni , moramo biti realni pa jedan Azar koji je placen tonu miliona dodje nespreman u timu kakav je Real i treba mu period adaptacije a kamoli igraci koji dolaze za Dz . Kanjas je taj vezni koji ce diktirati igru , itekako on ima taj fudbal u sebi a i jos nesto treba razmisliti o Mirku na toj poziciji 8 jer se videlo i sinoc da on mnogo bolje igra u sredini nego po krilu

avatar
paok
Wednesday, 14.08.2019
06:18

Cestitke, zasluzili ste da idete dalje. Ovi sa igracem vise nisu mogli nista da naprave celo drugo poluvreme. Trebali ste ih napuniti jos u Bg. mada i ovako je mozda sladje.

avatar
Delgado
Wednesday, 14.08.2019
01:46

Svi hvale Borjana,a niko Pankova koji je dao 2 penala.Ne razumem zasto on nije prvi stoper uz degeneka

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 14.08.2019
14:11

PPA NIJE IGRA samo penali :) svaka njemu cast na tome al je imao i kikseva sto se tice defanzive , u svakom slucaju bitno je da je dobra konkurencija na tom mestu i ko god da uskoci odradi dobar posao

avatar
Wednesday, 14.08.2019
00:30

PRELEPO!!! Protiv sudija i bezobraznih Danaca! Svaka čast momci ali ostaje jedno veliko pitanje. Kako dalje?! Kada će Milojević shvatiti da ide na živce sa tom njegovom taktikom? Zvezda igra FENOMENALNO, ali sve dok ne da gol. A onda TOTALNA DEFANZIVA?! Umesto da ih gazimo i dalje...

avatar
Mika Delimicno Celav Maric
Wednesday, 14.08.2019
00:22

ja ne znam. Sedimo i gledamo utakmicu i bukvalno svi su smuseni. Dobio sam nalet optimizma i od tog trenutka pa na dalje sam znao da cemo proci. Admine ne objavljuj ovo pokrenucu religiju posle ovog iskustva

avatar
Mads87
Wednesday, 14.08.2019
00:17

Gde nam je onaj kolega sto |OBOZAVA vesti o najvecem klubu na Balkanu i voli one zute zvezdice? Onaj sto sve zna i sto voli negativu. Maca pojela jezik ?

avatar
Uncounquered
Wednesday, 14.08.2019
00:13

Zar je moguce da ne postoji neko pravilo da npr. kod onakvog stanja terena (penal) sudija moze da odluci da se penali izvode na drugoj strani gde su bolji uslovi...ono je bilo uzasno samo gledati to mesto, a mogu da zamislim kako je bilo igracima sutirati odatle.
Sve u svemu, dobro se zavrsilo, a meni je verovatno skracen zivotni vek zbog tih par minuta intenzivnog stresa :D

avatar
Dorotej
Tuesday, 13.08.2019
23:35

Bravo za Zvezdu. Milojeviću, Pankovu NAĐI MESTO. Čovek ima karakter kao stenu. Borjan i Degenek su suvo zlato, Marin je posebna klasa. Simića i Jevtovića se reši, daleko im lepa kuća. Na žalost, Marin je dobio drugi žuti karton i neće ga biti na prvoj utakmici , na sreću biće u Švajcarskoj. Sve zajedno, nezaboravno veče za srpski fudbal, ne samo za nas navijače Zvezde.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 13.08.2019
23:47

I hrabrost, jer dva puta sutirati penal treba imati damu do zemlje.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Tuesday, 13.08.2019
23:32

MILAN BORJAN! Koja radost, vristanje... Kao da smo LS osvojili! Bravo Zvezdo moja! DAJTE YOUNG BOYS DA SE IGRAMO!

avatar
⭐♦ povratka kralja
Tuesday, 13.08.2019
23:28

A poznati strucnjaci koji posecuju ovaj sajt, prepoznace se, na aparatima, vec spremili dopadljive komentare. :D Ne moze se silom protiv magije, ima Boga, sve vidi ! Bravo Zvezdo, bravo Borjane

avatar
⭐♦ povratka kralja
Tuesday, 13.08.2019
23:28

A poznati strucnjaci koji posecuju ovaj sajt, prepoznace se, na aparatima, vec spremili dopadljive komentare. :D Ne moze se silom protiv magije, ima Boga, sve vidi ! Bravo Zvezdo, bravo Borjane !

avatar
Čeki
Tuesday, 13.08.2019
23:20

Jaoooo srce mi preskace i dalje. Ivanic me je odusevio prvo poluvreme, a onda mi je pritisak dizao samo tako kako je kukavicki igrao. Onaj drvoseca Milunovic zna da ima zuti, vidi kako sudija sudi i on lakat gore i opravdano dobio i drugi zuti. Sudija gori od onog Portugalca, ne sudi penal za nas, onaj Zeka nam bije igrace karton nijedan nije dobio. Posle i par odluka i na njihovu stetu cak, skroz je konce pogubio. Ali dobro, dao je opravdano drugi zuti onom njihovom Spancu simulatoru. Na kraju, penali, vratila im se karma i nas fenomenalni Borjan, odusevio me je majstor. Ali, opet zameram Miloju na povlacenju, znaci ovi pojma nemaju i dok su psiholoski rastrojeni da im das jos jedan gol, ti se opet povlacis, a igrali smo odlican presing. Pa dokle vise takva igra moj Miloje? Branili smo se i kad smo imali i igraca manje i isti broj igraca na terenu. Da smo nastavili da ih stiskamo dali bismo im mozda jos jedan, a ubedjen sam da ovoliko stresa i sudijskih odluka ne bi ni bilo.

avatar
riquelme
Wednesday, 14.08.2019
00:31

Mislim da tebe treba podsetiti kako je Zvezda igrala pre 6-7 godina generalno, kako u Evropi pod Bozovicem a sta bi ti to je tek za diskusiju. Da je to tako lako svi bi to radili kada daju prvi gol. Prvo, vidi se da jos nisu na top nivou sa kondicijom, drugo primili su bangav gol to im je jedini sut u gol do tog momenta. Ivanic je majstor, to sam pisao dok su ga pljuvali i terali posle Suduve. Covek ce sa Marinom praviti pakao... Milojevica pusti, kukaces za njim od sledece godine kada ode. Covek je objasnio. Od odabira pomocnog strucnog staba, preko taktike i analize a o rezultatima ne bih. Nije Kopenhagen Bog zna sta ali nas je sudija ustopovao sa kartonima i nije mogao vise da se igra onakav presing. Cak je i Borjanu dao karton. I tih pola sata ce kostati 2-3 igraca u naredna 2 meca sa YB-a. Ali dobro donekle te i razumem, ti si od onih navijaca kojima i ako navijam za Zvezdu pa cak i po cenu toga ponekad pozelim da se vrati onaj period kada nas je Stanoje upropastavao a ne kao sto mi sada pravimo plus 20 na zimu, kada smo igrali fudbal na palac i centarsut pa ako se umulja umulja se a ne kao sada sto se igra nonsalantno protiv ekipe od koje bi sami sebe otpisali pre 5 godina i tako mogu do sutra. Ako nisi onaj navijac samo dok je Evropa onda znas o kom periodu pricam. E pozelim na minut da se vratimo u taj period bas zbog takvih kao sto si ti... Ti nesto zameras coveku 1/16 finala LE, LS i sada vec sigurna LE koja je jaca nego ikad.

avatar
Man united
Wednesday, 14.08.2019
16:13

На жалост, такве су Делије. Увек мора нешто да се критикује без разлога. Као сада Иванића, тако су пре Катаија и Кангу. Не могу то да схватим.

avatar
Čeki
Wednesday, 14.08.2019
14:38

Zameram na igri koja mi ide na zivce. Zvezda kad je dala gol mogla je da nastavi da ih stiska jer kako je to mogla celo prvo poluvreme u BG, sta opet im snage ponestalo posle gola? Posle 17 minuta? Ne bih rekao. Samo zelim agresivnu igru kao do gola sto igraju jer mogu, a za kartone si u pravu delimicno. Mi smo tek oko nekog 25-og minuta usli u problem s kartonima, a mogli smo onda makar malo manje da se povucemo, a ne da imdajemo prostora i onda bismo im sigurno dali jos jedan dok su u rastrojstvu. Zelim da vidim lepu igru jer tako volim da gledam Zvezdu, ona je meni u LE prelepo igrala, pa cak i solidno do Salcburga prosle sezone i onda je krenuo da forsira ovo. Jesi li video pred kraj kad smo se branili 10 na 10 cak, kako nam je duvalo u 16, kako je lopta prolazila? To ti govori da Zvezda ne zna toliko dugo i toliko dobro da se brani nego smo tu imali srece.

avatar
Marcelo kralj
Wednesday, 14.08.2019
08:16

Nije se miloje povukao vec igraci

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 13.08.2019
23:20

Krasnodar , pa Salzburg pa sad ovo ... jel reaaalnoo!?

avatar
Wednesday, 14.08.2019
00:32

Krasnodar ne računaj. To smo prošli stvarno zasluženo i na Marakani smo ih razbili. Samo što je i tada sudija zadnjih 20 minuta navlačio na Ruse. Ali Salcburg i Kopenhagen...samo što srčku nisam dobio. Kada proradi inat, onda je i Bog na našoj strani! :)

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 14.08.2019
14:13

I Krasnodar je bio za srcku nakon onog sumnjivog penala , zadnji minuti su bili uzasni pogotovo jer je to bilo za Evropu prvi pu posle vecnosti neigranja

avatar
Sasha_Voj
Wednesday, 14.08.2019
06:19

Miloje prodao dušu bogu 😉

avatar
Srpska Bosna
Tuesday, 13.08.2019
23:19

Pre meca sam napisao da se najvise uzdam u Marina i Borjana ali svi u timu danas su heroji!!!Borjan legendaa!!!!

avatar
Marcelo kralj
Tuesday, 13.08.2019
23:15

Idem ooooo breee

avatar
Kolee
Tuesday, 13.08.2019
23:15

Zvezda= Borjan 85% + ostatak 15%

avatar
riquelme
Thursday, 15.08.2019
01:14

Rizikujem ovde salvu komentara. Malo mi je utanjio sa istrcavanjem, nista sporno Zvezda nije imala od Disljenkovica ovako dobrog golmana, sigurnog, otresitog, hrabrog ali prosto kazem da sam primetio da mu cesto "puca lijana" kada krene a ponekad krene pa stane sto je jos gore. Svakako procentualno veliki deo Zvezde ali ima tu dosta igraca... Marina ne racunam posto on nije igrac, on je magija. Zvezda nije imala tog tipa igraca mnogo duze od ovako sigurnog i dobrog golmana. Mada se i tu vidi da je covek prosao basu ligu, igrao kao mlad za Rad sto mnogo znaci plus je reprezetativac...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 13.08.2019
23:15

Magistar Milojevic je i sa igracem manje doveo Kopenhagen u ocajavajuce stanje.

avatar
riquelme
Thursday, 15.08.2019
01:19

Troluje, to si lepo rekao. Ne prati on Zvezdu, nego dok je gledao rezultate svog Dinama zapratio i sta radi i Zvezda...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 17.08.2019
21:56

Neka samo troluje jer mnogo nam je talican.

avatar
Tuesday, 13.08.2019
23:13

Terzo, daj Borjanu ugovor do penzije i posle toga mu ponudi ugovor trenera golmana! Ziv bio Milane!

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Tuesday, 13.08.2019
23:12

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ZVEZDOOOOOO TAKO JE BREEEEE,HVALA TI BORJANE,HVALA VAM SVIMA MOMCI,TAKO JE BREE!!

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Tuesday, 13.08.2019
23:11

Рекао сам после прве да је Звезда боља и да ће победити тамо. Све је ишло ка томе, али авај! Штета што нисмо тукли ове шабане, али правда је задовољена. Џабе судије, провокације и све остало! Напред, Звезда! Узгред, јел им тренер опет рекао да машу?... И, да, ако неко види "професора" нека га поздрави!

avatar
deki trbic
Wednesday, 14.08.2019
08:00

Ahahahah koje sudije,sta su oni pogresili? Sve bilo na mestuy samo Vi imate tolke srece...a niste zasluzili da prodjete, date gol i odma bunker

avatar
riquelme
Thursday, 15.08.2019
01:17

Dinamo prosao sto ste tuzni... Sve je kul! ;) Opustise stari, uzivajte j u nasem nogimetu sve je ok! Bok i procitah da se mozda sretnemo i u grupi LS!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 14.08.2019
18:25

Ti si zasluzio da trolujes na vestima o Zvezdi jer redovno gledas sve Zvezdine utakmice.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Wednesday, 14.08.2019
12:07

Pogresili su to da nisu sudili cist penal u Beogradu i cist penal na pocetku ove utakmice, eto , samo su toliko pogresili. A zbog takvih kao sto si ti, iskreno se nadam da cete imati protiv Malatije isto ovakvo sudjenje kao Zvezda u ova dva meca.

avatar
Red to the bone
Tuesday, 13.08.2019
23:09

Gde je onaj brat sto ga ⭐️ ♦️ ??

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 13.08.2019
23:57

Е сад си га угасио ко пикавац

avatar
Wednesday, 14.08.2019
00:32

Hahahahahahahaha koji si ti kralj!!!!!!!

avatar
noxovac993
Tuesday, 13.08.2019
23:08

Ipak se isplati sutirati po 20 penala u ping-pong ligi.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 13.08.2019
23:49

A kad smo poslednji put sutnuli penal protiv vas.

avatar
noxovac993
Thursday, 15.08.2019
20:05

pa ko vam je kriv sto ne mozete da predjete centar.

avatar
REVØLT
Wednesday, 14.08.2019
13:42

Zamisli, u poslednjem mecu u prvenstvu.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 13.08.2019
23:07

Hvala ti Zvezdo, hvala ti Svetinjo, hvala ti Institucijo, hvala ti ponosu Srbije i srpske dijaspore sad se nase zastave sirom sveta viore.

avatar
REVØLT
Wednesday, 14.08.2019
13:42
avatar
riquelme
Thursday, 15.08.2019
01:23

Pusti greske u pisanju. Kazu da je to odraz nemoci odgovoriti argumenrovano na tudju tvrdnju. Treba se truditi pisati kako teba. Vidis da vecina koristi latinicu posto mi znamo i vase i nase pismo pa da mozete da nas razumete... Prosli ste Ferencvaros, cestitam. ;)

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 14.08.2019
18:24

Moj verni pratilac, moj fan.

avatar
adidas forever
Tuesday, 13.08.2019
23:05

Kakvi telci da čovek ne poveruje. Šteta bi bila da je Zvezda izgubila samo zato što su ovi gori telci od njih. Da je Zvezda imala igrača više skoro celo drugo poluvreme verovatno se ne bi ni igrali produžeci, a da su igrači Kopenhagena u produžecima onako popadali na noseve od umora kao igrači Zvezde, gotovo sigurno se ne bi izvodili penali. Ovako je golman Zvezde daleko najzaslužniji za pobedu.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 13.08.2019
23:05

Kakva utakmica, kakva junacka borba, kakva napetost, kakvo uzbudjenje, ali ima Boga ima pravde jer jednu Zvezdu ne moze samo tako neki perifidni sudija da pokrade.

avatar
Südkurve München
Tuesday, 13.08.2019
23:04

Svaka cast majstori sto se izdrzali, svaka cast sto ste se u obe utakmice borili i protiv sudija, SVAKA CAST MILANE BORJANE !!!!

avatar
England
Tuesday, 13.08.2019
23:04

Jedino Gobeljic sutnuo penal kako treba po onakvoj raskopanoj rupi, ne mogu vjerovati da ljudi nabijaju loptu iz sve snage pa normalno da ce otici preko tribina. Cestitke komsijama na prolazu.

avatar
riquelme
Wednesday, 14.08.2019
00:33

Ivanic mozda i bolje...

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 13.08.2019
23:03

Momci vi ste carevi! Volim vas! Hvala Borjane! Ima Boga, nagradio nas je za sve, za junacku borbu ! Bravo majstori jos jednom! Ljubavi Zvezdo ti si tako slatka i zbog tebe kosa mi je kratka, zbog tebe nosim oziljke po telu, tebi sam dao svoju mladost celu..... Ale, aleeeeee

avatar
Bogdan Čorlija
Tuesday, 13.08.2019
23:03

Da cujem sad izjavu gospodina Karla Bartoleca!? MOLIM? Zvezda je u gostima druga ekipa....i sto neko jednom rece "Ko se zadnji smeje..."

avatar
mclaud kg
Tuesday, 13.08.2019
23:03

Borjanu bistu ispred stadiona pod hitno!!!.Da nije njega penal serija se ne bi pucala cela,.Srboja cela crveno belaa idemo !!!

avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 13.08.2019
23:02

Borjan ocena 20,Marin 10 nekima ocena o.Bravo bravo.

avatar
Mladen
Tuesday, 13.08.2019
23:02

Bravooooo Zvezdoooo bravoooo Borijan 👍💪💪💪

avatar
BenkovackiManitas31*
Tuesday, 13.08.2019
23:01

Heroji!! Ponos Srbije, suze radosnice idu. Zvezdo ljubavi nasa, niko nema to sto imas ti

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 13.08.2019
23:01

Која лудница...

avatar
xman
Tuesday, 13.08.2019
23:01

Stvarno mi nisu jasni oni promasaji Zvezdinih igraca..ali bitno da su prosli, svaka im cast!

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 14.08.2019
01:16

Не знам што минуси,терен ископан а они бију по лопти као да са центра шутирају.

avatar
xman
Wednesday, 14.08.2019
13:30

Hahaha da sam htio pluseve, napisao bih samo pohvale za igrace Zvezde. Ipak, kad se iznesu cinjenice, ljudima to smeta, pa iako sam im cestitao prolaz, to je ipak u drugoj recenici :D

avatar
Abdel Sadek
Tuesday, 13.08.2019
22:59

Borjane majstore.

avatar
The_Matrix
Tuesday, 13.08.2019
22:58

Bravo za Borjana. Steta bi bilo da su ispali od ove amaterske ekipe

avatar
LuckyStrike
Tuesday, 13.08.2019
22:58
avatar
Fan Celsija
Tuesday, 13.08.2019
22:58

Bravooooo Borjan!!!!! Hvala vam momci!!

avatar
Milos90
Tuesday, 13.08.2019
22:57

Borjan- Wind 1:2 za Borjana 😁

avatar
Z
Tuesday, 13.08.2019
22:57

Milan Borjan!!!!