Catrice noviteti – jesen/zima 2019.

12. Aug. 2019.   //   Autor:   //   Brendovi, Make-up, Noviteti   //   No Comment

Inovativni, visokokvalitetni proizvodi u skladu sa najnovijim modnim trendovima – brend CATRICE predstavlja spoj lepote i mode. Inspirisan međunarodnim kolekcijama, CATRICE predstavlja nove trendove i obavezne ponude make-up-a za drugu polovinu 2019. godine.

OČI

Bez obzira da li je glamurozan i zavodljiv ili prirodan i pogodniji za svakodnevnu upotrebu – odličan make-up za oči može svaki trenutak da pretvori u nešto zaista jedinstveno. U kolekciji jesen/ zima 2019 Catrice nudi idealne saveznike za nezaboravan izgled. Apsolutni vrhunac su kristalne palete senki! #catricekcristals kristali su nova tema u svetu lepote! Paleta inspirisana ametistom simbolizuje unutrašnju snagu, hrabrost i uspeh. Takođe nova u asortimanu: EIEconista Lash Millionizer volumen maskara je vodootporna. Svojim nazivom Lash Millionizer, svakom pogledu daje dodir drame.

USNE

Pored bogate nege za usne, dodatak novih nijansi za kolekciju Generation Plump & Shine Lip Gloss – za pune i blistave poljupce i jedinstvenog Lip Glov Glamourizer-a, novo pakovanje nudi još jednu uzbudljivu jesen. Demi Matt ruž za usne je savršena kombinacija sa njihovom mat bojom i svetlucavim osećajem na usnama. Senzualna tekstura Demi Matt ruževa s avokadom i maslinovim uljem lako se nanosi na usne poput balzama, ali pruža dugotrajnu boju s velikom pokrivnom moći poput ruža za usne. A balzam za usne iz naše ponude CLEAN ID nudi najbolje što usne mogu osetiti sa hranljivim uljem.

LICE

Od savršene baze do svežeg, besprekornog tena do uzbudljivog blistavila na licu. Sational 10 in 1 Dream Primer pruža idealnu osnovu za dugotrajni izgled – apsolutni prajmer za sve. Lagana tekstura priprema kožu za šminku, nudi efekat meke hidratantne kreme i uravnotežuje nepravilnosti. Pore su vidno minimalnije, a bore su primetno smanjene, hidrira kožu i osigurava prirodan sjaj.

LumiNICE sjajne palete su pravi izbor za još više svežine i sunčanog, blistavog tena. Oni ne samo da dočaraju predivno blještavilo na licu, već i poboljšavaju svaki make-up izgled posebnim dizajnom. Sa dva highlightera i rumenilom ili bronzerom, kao i integrisanim ogledalom, ove palete u kartonskom pakovanju sa magnetnim zatvaranjem su takođe idealne za put. Pored toga, novi asortiman CLEAN ID uključuje Mineral Bronzer i Mineral Svirl Highlighter.

NOKTI

Mažite zlatne nijanse – i budite apsolutno u trendu! Nova paleta lakova za nokte “GOLD Effect Lak za nokte” poprima trenutni trend zlata, koji je takođe i modni dizajn. Asortiman uključuje osam luksuzno svetlucavih boja i kombinuje dva različita efekta – ton u tonu i multi ton sa zlatom. Da bi se stvorila savršena osnova za izvanredne boje, kolekcija jesen / zima 2019. uključuje i lakove za nokte za negu noktiju. Ovaj inovativni i veganski asortiman lakova za nokte primetno jača lomljive i meke nokte zahvaljujući moćnim mineralima. Negovani i fantastično negovani nokti sigurno će se još više isticati.

Šta će se prvo naći u vašoj korpi ove jeseni?

O autoru :

Osnivač i admin sajta Šminkerka