Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.08.2019.

12:27

Junajted kaznio Lukakua zbog propuštanja treninga

Belgijski fudbaler Romelu Lukaku propustio je trening Mančester junajteda i zbog toga će biti sankcionisan, preneli su britanski mediji.

Izvor: SN

Autor: SN

Junajted kaznio Lukakua zbog propuštanja treninga
Photo by Michael Regan/Getty Images

Lukaku je prethodna dva dana trenirao sa Anderlehtom, a s obzirom na to da su fudbaleri Mančestera u ponedeljak imali slobodan dan, nije bio problem što je bio na treningu Anderlehta.

On će ipak biti kažnjen jer je propustio trening Junajteda u utorak. Navodno, Lukaku će morati da plati 400.000 funti, što je maksimalna kazna za neopravdan izostanak sa treninga.

Prethodno je italijanski Skaj preneo informaciju da je Belgijanac dobio odobrenje kluba da boravi u domovini dok ne bude rešeno gde će nastaviti karijeru, što ovu situaciju čini još čudnijom.

Sve je izvesnije da će Romelu Lukaku uskoro napustiti "Old Traford" samo ostaje da se vidi hoće li karijeru nastaviti u Interu, Juventusu ili nekom drugom klubu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu