Lukaku kažnjen sa 400.000 funti, u Mančesteru ne znaju gde je ni kada se vraća...

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.08.19. | 09:48

Belgijanac sve radi kako bi Englezi popustili i prodali ga Juventusu, sa kojim već ima dogovorene lične uslove

Romelu Lukaku sve čini kako bi ovog leta napustio Mančester Junajted. Belgijanac navodno ima dogovorene lične uslove sa Juventusom i pokušava da "pomogne" Italijanima da spuste cifru koju koju na Old Trafordu zahtevaju, a ona iznosi 85.000.000 evra - da se vrati uloženo pre tri godine, kada je snažni centarfor doveden iz Evertona. 

Ole Gunar Solskjer dao je slobodno svojim pulenima u ponedeljak, što je Lukaku iskoristio da skokne do kuće, u Brisel. Tamo je trenirao sa mladim timom Anderlehta, što nikome nije smetalo, ali pošto se sutradan nije pojavio na treningu Junajteda, digla se ozbiljna frka u klubu. Naravno, to je još jedan od načina da natera čelnike engleskog kluba da popuste u pregovorima sa Juventusom, s tim što će ga ta "akcija" ozbiljno koštati. 

Izabrane vesti

Gotovo svi ostrvski tabloidi bave se tom temom i navode da Lukaku neće moći da izbegne maksimalnu kaznu zbog neopravdanog izostanka sa treninga, a ona iznosi 400.000 funti, odnosno njegove dve nedeljne plate. Da sve bude još gore po Belgijanca ljudi iz kluba pokušali su da ga kontaktiraju, međutim nisu uspeli, pa je situacija sada takva da se ne zna kada, odnosno da li će se Romelu Lukaku uopšte vraćati u Mančester. 

Podsetimo, prva runda pregovora Juventusa i Mančester Junajteda propala je jer Paulo Dibala nije želeo na Old Traford. On je imao bezobrazno visoke finansijske zahteve i cela stvar je propala. 

Čekamo novi nalet Juvea, Lukaku im daje jasne znake da je prelomio... 

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara