TONI KROS O SRPSKOM GOLGETERU U REALU: Luka, tek ćeš davati golove
Foto: AP/Matthias Schrader, Profimedia

Strpljenje

TONI KROS O SRPSKOM GOLGETERU U REALU: Luka, tek ćeš davati golove

Sport -

Veruje u Srbina - Iskusni nemački fudbaler iz redova „kraljevskog kluba“ smatra da je njegovom novom mladom saigraču neophodno vreme da bi pokazao sve što ume

Privikavanje srpskog golgetera na najbolji klub na svetu teče po planu, izjavio je nemački fudbaler i igrač Reala Toni Kros.

Luka Jović je pre nekoliko nedelja stigao u redove „kraljevskog kluba“ i od tada nije imao priliku da pokaže baš sve što ume, ali vreme je tek pred njim.

- Dobro se integrisao, ali nije imao sreće u pripremnim mečevima, pogotovo uz povredu koju je zadobio. Nije imao ni previše minuta na terenu sa ekipom, ali za to je potrebno vreme, ne dolazi to preko noći. Jović je, zajedno sa ostalim mladim igračima, projekat za budućnost, ne očekuje se odmah od njega sve - rekao je Kros, jedan od iskusnijih iz redova Real Madrida.

foto: AP

Kako nemački reprezentativac i Lukin novi saigrač veruje, srpski fudbaler će se nadavati golova u dresu „kraljevskog kluba“.

- Jović je došao da nas ojača u onom segmentu koji najbolje ume, a to je da daje golove - zaključio je Kros.

Nemac je i pre ovoga još jednom govorio o mladom golgeteru, i to pre nego što je imao priliku da bude s njim na terenu.

- Ono što znam o njemu su brojke i golovi. Ipak, Real nije Ajntraht, ali ako su u klubu odlučili da ga dovedu, to je zato što će praviti razliku na terenu - izjavio je pre mesec i po Kros.

Jović je stigao u Madrid 12. juna i od tada je tri puta nosio dres svog novog kluba. U prijateljskim susretima s Bajernom i Arsenalom nije proveo previše na terenu, a na meču protiv Atletika doživeo je peh i povredio se, zbog čega nije putovao sa ekipom na Audi kup.

Zidan odahnuo JOVIĆ SE VRATIO TRENINZIMA

foto: Profimedia

Prema pisanju španskih medija, Luka Jović sada ponovo trenira pod palicom Zinedina Zidana sa ostatkom ekipe. On se neko vreme odmarao i oporavljao od povrede koju je dobio 27. jula na meču protiv Atletika, a prilikom sudara s golmanom protivničke ekipe Janom Oblakom. Luka je tada zaradio povredu levog skočnog zgloba. Osim peha za Jovića, ovaj dan pamtiće Real i po ubedljivom porazu od Atletika sa 7:3.

Kurir.rs/Anja Vukašinović Foto: AP/Matthias Schrader,Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track