Najnovije vesti
Zabava
OVAKO NEŠTO SE RETKO KAD DESI Prošle godine se preselila u Beograd, a sada će mlada glumica prvi put biti na TV-u, i to u GLAVNOJ ULOZI

OVAKO NEŠTO SE RETKO KAD DESI Prošle godine se preselila u Beograd, a sada će mlada glumica prvi put biti na TV-u, i to u GLAVNOJ ULOZI

Retko se dešava da neko dobije priliku da prvi put zaigra na malom ekranu u jednoj od glavnih uloga. Međutim, to se upravo dogodilo mladoj glumici Tamari Šustić (24).

Tamara Šustić snimanje serije rados bajic restoran topciderac ras foto vladimir zivojinovic019 Foto: V. Živojinović / RAS Srbija
Tamara Šustić snimanje serije rados bajic restoran topciderac ras foto vladimir zivojinovic019
Foto: V. Živojinović / RAS Srbija

Ponuđen joj je lik Nevene u seriji Đorđa Milosavljevića “Preživeti Beograd”, reditelja Đorđa Stanimirovića. Tamara igra brucoškinju koja dolazi u Beograd da bi ostvarila svoje snove.

Pročitajte još

- Priča je realno napisana i moram reći da iskustveno razumem scenario. Uskoro će godinu dana od kako sam otišla iz Novog Sada i došla u Beograd. Osoba sam koja je neprekidno u obavezama, svaki dan mi je ispunjen. Stigavši u Beograd i osetivši brzu reku ovog grada, iskreno sam se zapitala kako će ispunjavanje mojih obaveza izgledati. U prvo vreme sam stalno kasnila, i uspeh mi je bio kada sam stizala po dve obaveze da uradim, čini mi se da u Beogradu vreme brže prolazi. Sada sam se već prilagodila ovoj brzoj reci. Sećam se da sam, kada su me pozvali na kasting, sebi rekla: “Hajde da još jednom preživim Beograd” - priča za “Blic TV magazin“ Šustićeva, koja je rođena Novosađanka, tačnije Petrovaradinka, što voli da istakne.

Foto: V. Živojinović / RAS Srbija

Kada je dobila ulogu, prvo je obavestila svoju profesorku Jasnu Đuričić, u čijoj klasi je završila Akademiju.

- Profesorka je moj glumački uzor. Ona me je izgradila i postavila mi neke kriterijume i standarde. Sećam se da mi je tada rekla da pošteno uradim svoj posao i da se igram. 

Tamara ističe da odlično sarađuje sa rediteljem, ali i direktnim partnerima na setu.

- Jako mi znači što smo svi mladi, jer su nam problemi zajednički, možemo da prepoznamo kako to jedni drugima da pomognemo. Brzo smo se uklopili i postali smo tim koji odlično funkcioniše. Svi smo jedni drugima oslonac.

Na kraju razgovara, mlada glumica nam otkriva da bi volela da se u budućnosti nađe u istom kadru sa Jovanom Gavrilović, ali i sa Helenom Bonam Karter.