Pritvor osumnjičenom za pretnje obezbeđenju Vučićeve ćerke

Pred Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu danas je saslušan S. P, osumnjičen da je pretio da će napasti obezbeđenje ćerke predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Izvor: B92

Subota, 03.08.2019.

17:05

Pritvor osumnjičenom za pretnje obezbeđenju Vučićeve ćerke
Ilustracija: Depositphotos/JanPitruszka

Sud mu je na predlog tužilaštva odredio pritvor zbog opasnosti da će ponoviti krivično delo.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, od odnosno iskoristio je pravo da ne iznosi odbranu, rekao je za Tanjug portparol tužilaštva Ivan Marković.

S. P. se tereti za krivično delo napad na službeno lice.

Sumnja se da je S.P. slao mailove MUP-u u kojima je policiju obaveštavao da prati članove porodice Vučića i njihovo obebeđenje te da će ih napasti ako njega ne prestanu da prate pripadnici BIA.

Uhapšen je 1. avgusta u Beogradu.

Osumnjičeni za pretnje obezbeđenju Vučićeve ćerke ćutao

Pred Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu danas je saslušan S. P, osumnjičen da je pretio da će napasti obezbeđenje ćerke predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nakon čega je tužilaštvo tražilo da mu se odredi pritvor.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je pravo da ne iznosi odbranu, rekao je za Tanjug portparol tužilaštva Ivan Marković.

Kako je dodao, pritvor je predložen kako ne bi ponovio krivično delo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: