PROTIVNIK JE NEBITAN, VAŽNO JE SAMO DA SABIRAMO BODOVE Tešović pred Partizan: Sigurno nećemo ići da se branimo!
Foto: Printscreen

SUPERLIGA SRBIJE

PROTIVNIK JE NEBITAN, VAŽNO JE SAMO DA SABIRAMO BODOVE Tešović pred Partizan: Sigurno nećemo ići da se branimo!

Fudbal -

Trener fudbalera Mačve Darko Tešović rekao je da se njegova ekipa neće braniti u predstojećem meču protiv Partizana, već da će napasti "koliko im to protivnik dozvoli".

"O Partizanu ne treba mnogo pričati. Veliki klub, dobra ekipa. Svesni smo da je pred nama težak meč, ali mi smo spremni i mogu reći da igrači jedva čekaju utakmicu. To je vrlo lep i afirmativan susret i za klub i za igrače", rekao je Tešović.

Fudbaleri Mačve, u okviru trećeg kola Super lige Srbije, sutra gostuju Partizanu.

"Sigurno nećemo ići da se branimo, napašćemo koliko nam protivnik dozvoli. Očekuje nas dobar teren. Imamo iskustvo od ranijih utakmica protiv Partizana, prisutni su motiv i vera u ono što radimo, tako da verujem da će sutrašnja utakmica imati kvalitet", rekao je trener Mačve.

"Par igrača nije spremno, ali ostali predano rade jer su svesni da nam svaki bod treba. Protivnik je nebitan, važno je samo da sabiramo bodove", zaključio je Tešović.

Sutrašnji meč na stadionu u Humskoj biće odigran bez prisustva publike zbog kazne izrečene Partizanu.

Crno-beli su sezonu otvorili pobedom, a drugi meč je odložen zbog nastupa u evropskim kvalifikacijama, dok su fudbaleri Mačve u prva dva kola zabeležili poraz i remi.

Utakmica Partizan - Mačva igra se sutra od 20.00.

kurir.rs / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track