Trudnica koja je skočila sa drugog sprata nije životno ugrožena

Žena u sedmom mesecu trudnoće, koja je zadobila teške telesne povrede kada je bežeći od supruga skočila sa drugog sprata zgrade, nije životno ugrožena.

Izvor: RTS, Tanjug

Subota, 03.08.2019.

13:33

Trudnica koja je skočila sa drugog sprata nije životno ugrožena
Ilustracija: Deposit photos/vilevi

Žena je operisana u Nišu i ni ona ni beba nisu ugrožene.

Trudnica M. S. (25) je prilikom skoka zadobila teže povrede skočnog zgloba, a zbog opšteg stanja prevežena je iz prokupačke bolnice u niški Klinički centar gde je smeštena na Odeljenje ortopedije, prenosi RTS.

Žena iz Prokuplja je zadobila teške telesne povrede opasne po život, kada je bežeći od supruga skočila sa drugog sprata zgrade u kojoj žive.

Zbog nasilja nad M. S. (25) koja je u sedmom mesecu trudnoće, policija u Prokuplju uhapsila je njenog supruga D. Č., i odredila mu meru policijskog zadržavanja do 48 sati.

Kako RTS nezvanično saznaje, postoji sumnja da je D. Č. napao svoju suprugu u njihovom stanu sinoć oko ponoći, a ona je bežeći od njega skočila kroz prozor stana.

Prevezena je u prokupačku bolnicu, odakle je, zbog povreda opasnih po život, poslata u niški Klinički centar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: