NESREĆA NA PUTU KLEK – ŽITIŠTE: Poginuo vozač

B. GRUJIĆ

03. 08. 2019. u 09:27

Teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba izbubila život, dogodila se u subotu u 5.15 časova na putu Klek – Žitište

НЕСРЕЋА НА ПУТУ КЛЕК – ЖИТИШТЕ: Погинуо возач

Foto: zrenjaninski.com

Tridesetogodišnji Vladimir Grbić, iz Žitišta, poginuo je u danas u ranim jutarnjim časovima oko 5.15, na putu od Kleka prema rodnom mestu, kada je njegov automobil „golf 4“ kojim je upravljao udario o bankinu i od siline udara se okrenuo u pravcu Zrenjanina.

Sa njim u automobilu, na mestu suvozača, nalazio se dvadesetpetogodišnji Ognjen U. takođe iz Žitišta, fudbaler Begeja, koji je nakon nesreće, prebačen u Urgentni centar zrenjaninske bolnice, odakle je sa konstatovanim lakšim povredama, ugnječenjem i ogrebotinama, u toku dana pušten na kućni oporavak.

Pročitajte još: TEŽAK UDES KOD ALEKSINCA: U sudaru kombija i kamiona poginula jedna osoba, drugoj se bore za život

Prema nezvaničnim informacijama, nakon povratka u Žitište, Ognjen je ispričao drugarima da se ničeg ne seća, jer je pre momenta udesa, spavao u automobilu kojim je upravljao Vladimir Grbić i da se nakon silnog udara probudio i video Vladimira kako leži preko njega i još nekoliko trenutaka daje znake života, nakon čega je ubrzo izdahnuo.

Dvojca mladića iz Žitišta,u ranim jutarnjim časovima vraćali su se iz Zrenjanina, a nesreća sa smrtnom posledicom dogodila se kada su izašli iz mesta Klek, na otvorenom putu prema Žitištu.

Vladimir Grbić - Foto:  A.A.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije