Petak, 20.02.2004.

09:29

Tadić: Siguran sam da neće biti rascepa u DS

Izvor: "Večernje novosti"

Default images

Potpredsednik Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je da je uveren da posle Izborne skupštine te stranke u nedelju neće doći do rascepa u DS. Na pitanje kako će sarađivati s Čedomirom Jovanovićem ako on bude reizabran za potpredsednika DS, Tadić je rekao da će poštovati svaku odluku Skupštine DS. "S druge strane, nisam siguran da će Jovanović biti izabran za potpredsednika. Ako vodimo računa o kandidaturama, mislim da je u velikom zaostatku, i to ne samo zbog toga što ga ja ne podržavam, već zato što bi njegov izbor bio pogrešan ako imamo interese stranke na umu. Doduše, on isto misli o mojoj kandidaturi za predsednika DS", rekao je Tadić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: