AKTUELNO

Da li je lepota kletva?

Srpske lepotice koje su od 2002. godine obeležile izbore za najlepše devojke na ovim prostorima i koje su u skladu sa političkim promenama nosile titulu Mis SR Jugolavije, Mis Državne zajednice Srbije i Crne Gore i Mis Srbije i danas su zanimljive medijima. Jednom mis, uvek mis - a kako one sada izgledaju pogledajte u nastavku.

TIJANA STAJŠIĆ

Iako je prošlo 17 godina otkako je Tijana Stajšić proglašena za Mis Jugoslavije 2002. godine i te iste godine osvojila 6. mesto na izboru za Mis Sveta, njena lepota ne bledi. Bila je jedna od naših najuspešnijih misica, ali Tijana se ubrzo nakon izbora povukla sa javne scene, osim izuzetka kada je učestvovala rijalitiju "Veliki brat VIP - All Stars" na TV Pink gde je zavela glumca Dragana Marinkovića Macu. Tijana danas ima 35 godine, ali i dalje može da stane na crtu mnogo mlađim devojkama koje se bore za krunu na domaćim i međunarodnim takmičenjima lepotica. Bila je u burnoj vezi sa poznatim biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom.

View this post on Instagram

👄

A post shared by Tijana Stajsic (@tijanastajsic) on

SANJA PAPIĆ

Sanja Papić je novosadska lepotica koju je ceo svet video davne 2003. godine. Rođena je u Novom Sadu 25. juna 1984. godine i jedina je misica sa ovih prostora koja je na svetskim takmičenjima lepote imala zavidan plasman. Pre 15 godina osvojila je prvo mesto na izboru za Mis tadašnje Srbije i Crne Gore, a iste godine na izboru za Mis Univerzuma bila je druga pratilja. Njen život obeležila je i tragedija. Pre godinu dana, njen suprug advokat Miša Ognjanović, sa kojim ima ćerku Laru, tragično je nastradao kada je ubijen ispred zgrade na Novom Beogradu.

View this post on Instagram

Lara's mom is back to 🇮🇹❤️

A post shared by Sanja Papić Ognjanović (@misssanjapapic) on

JELENA MARKOVIĆ

Užičanka Jelena Marković ponela je titulu Mis Srbije 2009. godine. Svojom neposrednošću i energijom, Jelena se izdvojila od ostalih devojaka koje su se te godine prijavile za takmičenje. Trenutno živi u Italiji, gde i radi. Dosta je uložila u karijeru nakon što je ponela titulu najlepše devojke Srbije, te je nedavno potpisala ugovor sa prestižnom modnom agencijom. Bila je verena Marka Nikolića, brata pop pevačice Ane Nikolić.

MILICA JELIĆ

Milica Jelić je bila Mis Srbije za 2010. godinu. Od anonimne devojke za kratko vreme postala je lepotica koja se našla u centru medijske pažnje, a istom brzinom su je i zaboravili, iako se povremeno nađe u medijima, kako kaže, ne svojom voljom. Bavi se i dalje manekenstvom, ali ističe da to nije njen primarni cilj u životu. Relativno skoro je završila fakultet i planira da se povuče iz modelinga i počne ozbiljniju karijeru u bankarstvu. Udata je za košarkaša Ivana Paunića, sa kojim ima sina.

View this post on Instagram

👧🏽 It’s all about your energy

A post shared by Milica Jelic Paunic (@milicajelic) on

ALEKSANDRA DOKNIĆ

Aleksandra Doknić ponela je titulu Mis Srbije 2013. godine i tada je svojom atraktivnošću privukla veliko interesovanje javnosti. Bivša misica poreklom je iz Požarevca, a za titulu Mis sveta borila se 2013. na Baliju. U internet glasanju koje je prethodilo izboru bila je visoko kotirana. Aleksandra je nakon takmičenja nastavila da se bavi modom, a nije zapostavila ni obrazovanje. Završila je Fakultet informacionih tehnologija u Beogradu. Manekenstvo je vodilo na različite strane sveta, a trenutno radi kao model u Istanbulu u Turskoj.

MARIJA ĆETKOVIĆ

Laskavu titulu Mis Srbije 2014. godine ponela je dvadesetogodišnja Marija Ćetković iz Vrbasa. Inače, Marija je reprezentativka Srbije u košarci i studira ekonomiju u Novom Sadu. Udata je, a ono što je mnoge oduševilo jeste što se za izabranika svog srca verila u Japanu. Bila je predstavnik mnogih humanitarnih sportskih događaja, a danas se bavi fitnesom i redovno vežba kako bi održala savršenu figuru.

Pink.rs

#Aleksandra Doknić

#Jelena Marković

#Marija Ćetković

#Milica Jelić

#Sanja Papić

#Tijana Stajšić

'