Najnovije vesti
Vesti Beograd
Zbog radova na kolovozu VELIKE GUŽVE u Ustaničkoj ulici

Zbog radova na kolovozu VELIKE GUŽVE u Ustaničkoj ulici

Zbog radova na redovnom održavanju ulice, koje izvodi JKP „Beograd put“, a koji će trajati sve do 8. avgusta, stvorile su se poprilične gužve u Ustaničkoj ulici, na potezu od Vojislava Ilića do Mihaila Todorovića, dugačkom oko 1,2 kilometara.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Radovi Beograd put Foto: V. Živojinović / RAS Srbija
Radovi Beograd put
Foto: Sekretarijat za saobraćaj / Promo

Na ovoj deonici saobraćaj vozila se obavlja dvosmerno u jednoj kolovoznoj traci, pa dolazi do formiranja dugačkih kolona.

Zatvoren deo Ustaničke ulice
Foto: Opština Zvezdara / Promo
Zatvoren deo Ustaničke ulice

Tokom izvođenja radova privremeno se izmeštaju stajališta (smer prema Bulevaru kralja Aleksandra): „Šumice” za linije javnog prevoza 17, 31, 50, 308 i 310 – stajalište se postavlja na razdelno ostrvo u visini postojeće pozicije stajališta; „Petrinjska” za linije javnog prevoza 17, 31, 50, 308 i 310 – stajalište se postavlja na razdelno ostrvo, oko 50 metara ispred postojeće pozicije; „Konjarnik” za linije javnog prevoza 17 i 31 – stajalište se postavlja u okviru okretnice, na poziciju ispred objekta sa kućnim brojem 230b; „Konjarnik” za linije javnog prevoza 50, 308 i 310 – stajalište se postavlja na poziciju oko 50 metara nakon okretnice „Konjarnik”, neposredno ispred kolskog ulaza u objekat sa kućnim brojem 234.