Drama na Dedinju: Eksplozija u autobusu, šest osoba povređeno

Nacionalne vesti - Utorak 30.07.2019 - 14:39

Pretpostavlja se da je u ovom autobusu eksplodirao kompresor za vazduh koji se nalazio iznad srednjih vrata

Sva vozila prevoznika će biti upućeni na tehnički pregled FOTO: Free Images/ilustracija Sva vozila prevoznika će biti upućeni na tehnički pregled FOTO: Free Images/ilustracija
U ulici Neznanog junaka nešto pre 11 sati dogodila se eksplozija u autobusu na liniji 78 u kojoj je povređeno šest osoba. 
 
Pet putnika je lakše povređeno, a jedna putnica ima teže povrede glave, ali nije životno ugrožena, rekao je zamenik direktora Urgentnog centra Dušan Jovanović.
 
On je novinarima rekao da je u Urgentni centar primljeno šest pacijenata, uglavnom s lakšim telesnim povredama, ali će jedna putnica zbog težih povreda glave biti zadržana na ispitivanjima.
 
"Dijagnostika je još u toku. Uglavnom se radi o lakšim telesnim povredama koje ne zahtevaju bolničko lečenje", rekao je Jovanović novinarima u Urgentnom centru.
 
Povređene putnike u Urgentnom centru obišli su pomoćnik gradonačelnika i gradski sekretar za javni prevoz Jovica Vasiljević, koji je novinarima rekao da je autobus privatnog prevoznika u kojem se dogodila eksplozija star četiri godine i da je prošao tehnički pregled.
 
On je naveo da će sva vozila tog privatnog prevoznika biti upućena na vanredni tehnički pregled i da će grad raditi na tome da sistem javnog prevoza bude što bezbedniji.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: