AKTUELNO

Skandalozno ponašanje Dorotee Jovanović i njene majke šokiralo je sve u studiju, ali i kraj malih ekrana.

U večerašnjoj emisiji ,,Zadruga - Narod pita" voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je Snežanu Ilić, Doroteu Jovanović i Baneta Čolaka koji su komentarisali sve ono što se dogodilo u ''Zadruzi 2''

Foto: TvPink Printscreen

Došlo je do haosa u studiju jer se sve vreme u razgovor ubacivala Doroteina majka, koja inače nije gost večerašnje emisije. Doroteina majka nije mogla da podnese kritike na račun svoje ćerke od strane gledateljke, te je sve vreme negodovala i ometala tok emisije, zbog čega je voditeljka morala da reaguje.

Molim vas, imate kafić. Dorotea, kaži mami da je prestane da se ubacuje, ili će je produkcija izvesti. Moju emisiju niko neće da remeti! Kakvo je nepoštovanje ovo?! Ja vas nikada nisam uvredila - govorila je Dušica Doroteinoj majki.

Foto: TvPink Printscreen

Slušam komentare koji nisu normalni, ne mogu da verujem. Vi napadate moje dete. Kakav je ovo način... - govorila je Doroteina majka.

Foto: TvPink Printscreen

Ako moja majka izađe, ja odoh. Nema smisla, ne dodirujte mi majku. Prstom jednim da joj priđete, ja odoh - govorila je Dorotea, a Dušica je uspela da smiri situaciju, pa je mirno nastavila emisiju.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

I.R.

#Dušica Jakovljević

'