AKTUELNO

Svoj stav je dala i sudija Snezana Ilić.

Snežana Ilić, Dorotea Jovanović i Bane Čolak su večerašnji gosti u emisiji "Zadruga - Narod pita", a sa njima će veliki intervju o svim temama raditi voditeljka Dušica Jakovljević. Milionska publika takođe ima priliku da večeras razgovara sa zadrugarima o svim temama koje ih interesuju.

Foto: TvPink Printscreen

Dorotea je iznela stav da ju je razočarao Bane Čolak koji ju je prema njenim rečima pipao ispod pokrivača bez njene dozvole. Otkrila je da će se epilog toga dogoditi u sudnici.

Videla sam neke snimke gde me Bane pipa po telu, niko nije reagovao. Naći ćemo se na sudu, tamo ćemo rešiti sve. Plus je Zerini slao poruke nakon ''Zadruge 2'', ne znam šta glumiš - govorila je Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam došao ovde da budem u emisiji, niko je nije terao da uđe kod mene u krevet. Gluposti. Hajde pošaljite ljudi poruku za ovo dete... Ne pričaj gluposti. Ona je legla kod mene, ništa uradio nisam niti sam silio da se mazimo, posle je skontala da je sa mnom, pa je umislila da sam radio Bog zna šta. Verujem u produkciju i znam da nisu ništa videli loše u tome - govorio je Bane, a onda je Snežana kao sudija dala svoj stav:

Foto: TvPink Printscreen

Nije mi jasno što su zajedno u krevetu, kad ima dva kreveta u zatvoru - rekla je Snežana, a onda je Dorotea nastavila:
Ja alkohol na žurkama nisam pila, od decembra. To tvoje lupetanje, nema smisla. Vidimo se na sudu. Ja se ne sećam da si me ti pitao da me pipaš, ne vredi ti - vikala je Jovanovićeva.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

Pink.rs

#Bane Čolak

'