Kucura: Uklanja se više od 3.000 kubika smeća sa deponije biljnog otpada

Mašine Javno komunalnog preduzeća "Komunalac" nalaze se na deponiji biljnog otpada u Kucuri, gde se vrši sanacija smetlišta.
Ekipe će naredna četiri dana uređivati ovu deponiju koja se prostire se na trinaest hiljada kvadratnih metara.
 
"Nažalost, na deponiji namenjenog isključivo za otpad biljnog porekla, najviše se odlaže komunalni i građevinski otpad. Najveći problem predstavlja to što se smeće ne odlaže samo na deponiji, već uz atarski put koji vodi do smetlišta. Prema procenama, uz taj put odloženo je tri hiljade kubnih metara smeća. Apelujemo na građane da koriste ovo smetlište isključivo za biljni otpad, što je i njegova namena, kao i da ne bacaju smeće na mestima koja nisu za to predviđena, jer na takav način zagađuju životnu sredinu i ugrožavaju zdravlje ljudi i životinja", navode u "Komunalcu".
 
  • Mjaujork

    29.07.2019 21:45
    Kako ne shvatate, ne treba da pisete ovde, nego Vladi Republike Srbije!
    Kakve lokalne, opstinske, gradske, pokrajinske institucije, direkt na republicki nivo! Ove prethodne se lako gurnu pod tepih.
  • NS

    29.07.2019 21:38
    U Dunavske divizije kad se skrene sa Kamenickog puta! Svaki dan samo donose novo! :-@
  • Bejl

    29.07.2019 21:32
    Uzrok,ne posledicu
    1.Ako predsednik ne dodje, ko da nije ni ocisceno.
    2.Do nove godine ce opet zatrpati, al zimi ne smrdi...
    3.Bice po usima, hijerarhijski.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.