FILMSKA POTERA: Bežao od interventne policije, oštetio više vozila prilikom jurnjave

Tanjug

29. 07. 2019. u 19:32

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Novom Pazaru, posle potere koja je trajala oko 15 minuta uhapsili su A.Đ, za koga se sumnja da je počinio više krivičnih dela, prenosi "indeksonline.rs"

ФИЛМСКА ПОТЕРА: Бежао од интервентне полиције, оштетио више возила приликом јурњаве

Ilustracija
Foto: Tanjug

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Novom Pazaru, posle potere koja je trajala oko 15 minuta uhapsili su A.Đ, za koga se sumnja da je počinio više krivičnih dela, prenosi "indeksonline.rs".

Kako se navodi, osumnjičeni, koji je vozio "mercedes", nije stao na znak interventne jedinice policije, već se dao u bekstvo, a slobode je lišen u blizini svoje kuće, u Ulici Ruđera Boškovića u Novom Pazaru.

Pročitajte još - Uhapšen osumnjičeni za više krivičnih dela


A.Đ. je prilikom bekstva oštetio više vozila koja su mu se našla na putu, a kako saznaje portal, upravljao je vozilom marke “mercedes” novopazarskih registracionih oznaka bez vozačke dozvole.

"Osumnjičeni A.Đ. od ranije je poznat policiji zbog raznih krivičnih dela kao što su krađe i prevare", navode iz PU Novi Pazar.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti priveden nadležnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

nbgd

30.07.2019. 07:57

@Patriota - @Patriota: Bolje promeni nick da ne sramotis ovu rec - a ako se neka sitnica desi u Novom Pazaru odmah je "bezakonje", "kriminal" i sl. Otkud ti ideja da je zbog policijske jurnjave, bez povredjenih i sa nekoliko ostecenih vozila, "totalno bezakonje" i "veci kriminal u NP nego u BG"?! U Beogradu SVAKOG DANA neko nekog povredi, a skoro svakog dana neko pogine, nekoga ubiju, nekoga premlate... Novi Pazar - jedan je od najmirnijih gradova u celoj Srbiji! BIO - VIDEO!