Najnovije vesti
Slobodno vreme
Čovek godišnje baci 100 kesa, a evo kakve su posledice

Čovek godišnje baci 100 kesa, a evo kakve su posledice

Da li ste znali da bi se jedna manja plastična kesa razgradila potrebno je nekoliko stotina godina. Prema nekom istraživanju, svaki čovek godišnje baci oko 100 plastičnih kesa.

Anketa za plasticne kese Foto: Aleksandar Slavković / RAS Srbija
Anketa za plasticne kese

Ukoliko nam nije cilj da potomcima ostavljamo đubre već danas zaboravite na njih. Na svu sreću postoji najava nadležnih o njihovoj totalnoj zabrani. Mi smo ti od kojih planeta zavisi.

Foto: gruppi / Promo

Možete da kupite dve torbe Grab and bag koje su idealne za kupovinu, i koje mogu da ponesu čak 20 kilograma, po ceni od 499 dinara na gruppi.rs. Tako ćemo biti sigurni da smo obavili najpametniju kupovinu za nas i za celu zemlju.

Ovako praktične stvari se svaki dan nalaze na gruppi.rs:

gruppi
Foto: gruppi / Promo
gruppi

Ultrazvučni solarni rasterivač krtica i ostalih glodara za 999 dinara. Ukoliko se mučite u bašti sa krticama, ovaj uređaj će ih oterati, napaja se solarno i veoma je jednostavan za korišćenje, samo na gruppi.rs

Foto: gruppi / Promo

Noževi moraju biti veoma oštri, niko ne voli da radi sa tupim noževima, a nije ni bezbedno. Zgodna stvar koju treba imati je motorizovani oštač noževa i svih oštrica, koji može da se kupi već za 499 dinara na gruppi.rs

Foto: gruppi / Promo

Baterija-bežični punjač za telefon kapaciteta čak 10.000 mAh po ceni od 1 .199 dinara. Samo spustite svoj telefon na bateriju i odmah počinje da se puni, druga opcija je klasično punjenje preko 2 USB ulaza, danas na akciji gruppi.rs

Foto: gruppi / Promo

Aromatični osveživač vazduha povećava vlažnost vazduha trenutno, pružajući mirisan i svež vazduh i deci i odraslima. Dodajte esencijalna ulja i stvorićete ugodan miris u prostorijama vašeg doma ili ga koristite kao lampu, samo za 999 dinara, na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

UV lampa za lepljenje po ceni od 399 dinara. Olovka sa lepkom na jednom kraju, a na drugom sa UV lampom, uz pomoć koje ćete brzo i lako zalepiti sve što je potrebno, samo na gruppi.rs

Foto: gruppi / Promo

Krischner udarna bušilica jačine 1100W po ceni od 1.999 dinara, samo na gruppi.rs.

Jaka bušilica pogodna za širok spektar radova bušenja na brojnim zidnim površinama i u teško dostupnim područjima.

Foto: gruppi / Promo

Germanium filter tuš prečišćava vodu od teških metala, otrova, hlora i pesticida.

Znatno umanjuje potrošnju vode, a poboljšava skidanje prljavštine, a može se naći na sajtu gruppi.rs, samo za 399 dinara.

Foto: gruppi / Promo

Smartex wifi IP kamera, gledajte uživo preko svog telefona, šta vam se dešava u kući ili kancelariji, kamera se rotira u svim pravcima, danas je na akciji po ceni od 3.499 dinara na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Oplemenite svoj dom kolekcijom “mekoće” kupovinom velikog peškira “Mollis” za svega 429 dinara na gruppi.rs. Pamučni peškir je i idealne veličine za plažu i bazen, a vi samo izaberite između ljubičaste, grafit, krem ili lila boje.

Foto: gruppi / Promo

Adivox multimedia-radio sa ekranom od 4,1 inča po ceni od 7.199 dinara. Multimedia sa FM radiom, rikverc kamerom, bluetooth-om za povezivanje sa telefonom preko koga možete razgovarati ili puštati muziku i klipove, standardnih dimenzija za svaki auto, samo na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Straus benzinska kosilica-trimer za travu jačine 5.2 KS i sa 8 dodatnih delova po ceni od 10.499 dinara. Pripremite se za proleće na vreme, uz ovu kosilicu vaše dvorište će uvek biti sređeno, samo na gruppi.rs

Foto: gruppi / Promo

Haina brusilica-polirka sa kojom možete da brusite i polirate. Snage 2450W, sa ugaonom glavom i glavom za poliranje, samo za 5.999 dinara, na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

GrassPro pumpa za prljavu ili čistu vodu, jačine 900W po ceni od 4.799 dinara. Pumpa za izvlačenje vode sa dubine do 8m, samo na gruppi.rs