Najnovije vesti
Sudbine
sanja papic misa ognjanovic

"LJUBAV NE UMIRE" Tužna godišnjica- Sanja objavila fotografiju ubijenog advokata i njihovog deteta: Srce se cepa od tuge

Sanja Papić na najtužniji mogući način, uz zajedničku fotografiju, ali i stihove se prisetila svog supruga, tragično nastradalog advokata Miše Ognjanovića, koji je pre godinu dana izgubio život.

"BILA JE U STOMAKU KAD SMO MIŠI REKLE DA" Sanja Papić objavila poruku zbog koje će mnogima krenuti suze na oči Foto: Instagram
"BILA JE U STOMAKU KAD SMO MIŠI REKLE DA" Sanja Papić objavila poruku zbog koje će mnogima krenuti suze na oči

- Šaljem ti tajne poruke,

dahom noćnih vetrova,

A ne znam da li prolaze,

Pored rajskih vrtova...

Sa druge strane jastuka. Ljubav ne umire - napisala je Sanja uz fotografiju iz kreveta u kojem su ona, Miša i njihova ćerkica.

Sanja Papić, Miša Ognjanović
Foto: Instagram
Sanja Papić, Miša Ognjanović

Naime, Sanja je tada bila u sedmom mesecu trudnoće i sa izabranikom je otputovala u Pariz, gde su jedno drugom rekli "da".

- Moja Lara... po drugi put u Parizu. Prvi put u sedmom mesecu trudnoće kada smo Miši rekle zauvek “da”... o da... - napisala je Sanja uz fotografiju nje i Lare.

Pročitajte još

Sanja Papić i Miša Ognjanović ćerku Laru dobili su 30. oktobra 2017. godine, a poznati beogradski advokat je hladnokrvno ubijen ispred zgrade na Novom Beogradu 28. jula 2018. godine.

Udovica Miše Ognjanovića nalazila se u Hrvatskoj kada se nemili događaj dogodio.