TRAGEDIJA U OKOLINI KRUŠEVCA: Supružnici poginuli na traktoru

S.BABOVIĆ

28. 07. 2019. u 23:30

Dve osobe poginule su u nesreći koja se dogodila u selu Vratare, nedaleko od Kruševca

ТРАГЕДИЈА У ОКОЛИНИ КРУШЕВЦА: Супружници погинули на трактору

Foto: S. Babović

KRUŠEVAC - DVE osobe poginule su u nesreći koja se dogodila u selu Vratare, nedaleko od Kruševca, saznaju “Novosti”.

Kako nezvanično saznaju “Novosti”, nastradali su supružnici Radica G. i Dragan G,dok je njihova ćerka stara 40 godina, prema prvim informacijama, uspela da skoči sa traktora,koji se u trenutku tragedije nalazio na seoskom putu u ovom kruševačkom naseljenom mestu.

- Tragedija se dogodila u selu Vratari, porodica se vraćala traktorom sa terena, na prikolici su prevozili seno - navodi nezvanično izvor “Novosti”.

Iznenada je došlo do prevrtanja iz razloga koji tek treba da se utvrde. Zna se da su bili na nizbrdici i da su prevozili seno.

Navodno je ćerka uspela da se spasi tako što je skočila sa traktora. Ipak, za sada sve ukazuje na to da je reč o zadesnoj nesreći.

Policija u Kruševcu se upravo iz ovog razloga nije oglašavala saopštenjem. U toku večeri urađena je obdukcija tela nastradalih supružnika Radice G. i Dragana G.





Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

realno

29.07.2019. 10:59

Uvesti zakon o starosti vozača traktora kao što je kod auta,češći zdravstveni pregledi i utvrđivanje vozačkih sposobnosti

Painebas

31.07.2019. 17:42

@realno - Treba uzeti u obzir da je vecini na selu poljoprivreda jedini izvor primanja. I da vecina ne radi zato sto voli poljoprivredu, vec da bi preziveli i zaradili za parce hleba. A to ne pita ni da li si zdrav ni koliko godina imas, moras da se boris...