INSPEKCIJA NEMOĆNA, TURISTI OBRATITE PAŽNJU:Nema kazne za naplaćivanje ležaljki posle 17 sati

Tanjug

27. 07. 2019. u 19:33

Turistička inspekcija ne može da kazni zakupce koji naplaćuju plažni mobilijar nakon 17 sati, jer to nije zakonom predviđeno

ИНСПЕКЦИЈА НЕМОЋНА, ТУРИСТИ ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ:Нема казне за наплаћивање лежаљки после 17 сати

Foto: Ilustracija

Turistička inspekcija ne može da kazni zakupce koji naplaćuju plažni mobilijar nakon 17 sati, jer to nije zakonom predviđeno, a iz Inspekcije savetuju turistima da pre nego uđu na plažu provere na informativnim tablama da li je istaknuta informacija o ograničenom naplaćivanju ležaljki i suncobrana.

Koordinatorka inspekcije za Budvu Angelina Međedović rekla je da je posebno bitno za kupače da vide do kad radi plaža, što nije istaknuto i nije istaknuto da li se naplaćuje plažni mobilijar čitav dan ili ima ograničenje, prenosi RTCG.

"Ako ima obaveštenja znači da se preporuka poštuje, ako nema znači da se naplaćuje čitav dan, odnosno celi dan dok radi kupalište", kazala je Međedović.

I zakupci kažu da su zbunjeni oko ograničenja vremna za naplatu ležaljki.

"Još nije određeno definitivno da ne treba da naplaćujemo mobilijar posle 15 sati, pa mi kao privatnici možemo da određujemo da produžimo posle tog vremena", kaže menadžer jedne od plaža Fiip Marković, koji objašnjava da im odgovara naplata posle 15 sati, jer im se dešava da imaju problema sa posetiocima koji ostaju i do ponoći i ostavljaju velike količine smeća.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

miki

27.07.2019. 21:53

Zar našim ljudima nije jasno da je u Milo Gori sve prevara, ko još ima (nema) mozga da ide tamo.Izaberite bilo koju drugu destinaciju, ne idite više tamo a ovi će tek tada shvatiti da žive od Srba !

S JUGA

28.07.2019. 08:12

@miki - Bas suprotno! Vi ste zivjeli od Slovenije, Hrvatske, Vojvodine i dijela BiH a od vas se nije imalo sto uzeti.

Slaven

28.07.2019. 17:45

@miki - Kada je Srbija bila država, vas nije bilo ni na mapi. A za Vojvodinu, bila i ostala sprska.

SMOKI

30.07.2019. 10:24

@miki - Tako je. Od Srba se nije moglo nista uzeti osim, 10godina doprnosa za vas razvoj, оsim fraj skolovanja, оsim jeftinije hrane i pica koje ste preprodavali, bivsa jado od casti i cojstva.

Lj. Milošević

27.07.2019. 22:23

Нема те силе да ме отјера тамо на одмор!!! И да ми плате не бих!

Gradimir Radivojević

27.07.2019. 22:28

Nigde na svetu ni je takvo dranje turista na plaži kao u maloj državi !?

Vojvodina

28.07.2019. 05:46

Bio sam samo tri puta u C Gori na letovanju! I sva tri puta sam imao problema. Zadnji put je jedan prodavac na tezgi hteo da me bije sto sam sa zenom, Nemicom, pricao nemacki. I to je zapenio bio pred stotine setaca te veceri. Sutadan smo se pokupili i otisli. I nikad vise me nece videti Crna Gora!!!