Nova vest
Fudbal

Subota, 27.07.2019.

17:28

Trener Lacija progovorio o Sergejevom transferu

Posle "bombardovanja" brojnim spekulacijama, iz Lacija smo dobili prvi konkretan komentar o potencijalnom transferu Sergeja Milinković-Savića.

Izvor: AK

Autor: AK

Trener Lacija progovorio o Sergejevom transferu
Photo by Marco Rosi/Getty Images

Italijanski mediji već mesecima sele Srbina u najveće evropske klubove, a poslednjih nekoliko dana je "na korak" od Mančester junajteda.

Navodno je njegov menadžer Mateja Kežman bio ove nedelje u Londonu na pregovorima sa čelnicima "Crvenih đavola", koji ne uspevaju da dogovore visinu transfera sa Lacijom.

"Mislim da bi Milinković-Savić voleo da ostane, ali verujem da klub mora da razmotri ponude koje stignu i donese odluku. Znamo da, ako on ode, moraćemo da popunimo značajne praznine. Nadam se da će ostati, sjajno je trenirao tokom priprema, ali je tržište otvoreno i spremni smo na sve", rekao je trener Lacija Simone Inzagi.

Kako italijanski mediji prenose, Junajted je blizu kompletiranja transfera vrednog 75 miliona evra plus 15 miliona u bonusima i 10 miliona provizije za Kežmana. Međutim, drugi izvori tvrde da Lacio nema nameru da prihvati manje od 100 miliona.

"Sergej ima 23 godine, više nije klinac. Mogu da mu dam savet, na raspolaganju nam je, nije propustio nijedan trening, ali ne znam šta će se dogoditi. Nadam se da će ostati. Ako važna ponuda stigne, ispravno je da je klub razmotri. Ako ode, moraćemo da nađemo pojačanje koje će doneti fizičku snagu veznom redu. Imamo svoje mete, klub ih je zajedno izabrao, mirno ćemo odlučiti", dodao je trener Lacija.

Lacio je doveo Milinković-Savića iz Genka 2015. za 18 miliona evra. Za Lacio je na 162 utakmice postigao 31 gola uz 18 asistencija. Prošle sezone je dao 7 golova uz 3 proigravanja na 41 nastupu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve