Najnovije vesti
Slobodno vreme
Kako danas može da se dobije porodični escajg za 499 din?

Kako danas može da se dobije porodični escajg za 499 din?

Pribor za jelo uz hranu je nešto što čini doživljaj uživanja za stolom kompletnim. Kako izabrati dobre viljuške i noževe koji će biti korisni, funkcionalni, ali i dugotrajni?

escajg profimedia-0355414496 Foto: Profimedia
escajg profimedia-0355414496

Kada biramo escajg on prvenstveno treba da bude od nerđajućeg čelika. Da može da se lako održava, pere u mašini za sudove i da zadrži sjaj nakon svakog pranja. Nakon svih ovih pitanja idealno rešenje za vas je set od 8 viljušaka i noževa za svega 499 dinara i poručuje se na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Nek vas porodica i prijatelji prepoznaju po kvalitetnom escajgu koji svaki obrok čini jos ukusnijim.

Evo kakve još stvari se svaki dan nalaze na gruppi.rs:

Televizor marke Alpha uz čak 4 godine garancije, danas možete dobiti za samo 13.999 dinara na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

ALPHA HD READY LED Televizor je dijagonale 81cm, u sebi ima HDMI i USB ulaz tako da ga možete povezati sa telefonom ili lap topom i gledati filmove ili slušati muziku.

Uz njega se dobija i specijalni DVB-T2 tjuner za prijem digitalnih signala, tako da se jedan broj TV kanala prati apsolutno besplatno, bez plaćanja bilo kakve pretplate.

Foto: gruppi / Promo

Krischner udarna bušilica jačine 1100W po ceni od 1.999 dinara, samo na gruppi.rs.

Jaka bušilica pogodna za širok spektar radova bušenja na brojnim zidnim površinama i u teško dostupnim područjima.

Foto: gruppi / Promo

Zurrichberg set od tri pekača sa dvoslojnim keramičkim premazom samo za 2.799 dinara. 3-delni keramički set pomoću kog možete uživati u zdravim obrocima svaki dan, samo na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Dve torbe za kupovinu Geab and bag po ceni od 499 dinara. Spremite se za zabranu upotrebe plastičnih kesa i zaštitite okolinu, sa torbama koje se kače na kolica u prodavnici i koje mogu da nose do 20kg težine, na akciji gruppi.rs

Foto: Promo

Haina brusilica-polirka sa kojom možete da brusite i polirate. Snage 2450W, sa ugaonom glavom i glavom za poliranje, samo za 5.999 dinara, na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Vodootporna LED traka dužine 5m može zasijati u vašem domu za samo 599 dinara.

LED trake pružaju veoma lepo svetlo, a pritom su veoma štedljive, samo na gruppi.rs

Foto: gruppi / Promo

Smartex wifi IP kamera, gledajte uživo preko svog telefona, šta vam se dešava u kući ili kancelariji, kamera se rotira u svim pravcima, danas je na akciji po ceni od 3.499 dinara na gruppi.rs

Foto: gruppi / Promo

Grunding lampa koja je veoma praktična i mobilna, može biti vaša za 999 dinara, samo na gruppi.rs. Lampa je pogodna i za kampovanja, terasu, a puni se jednostavno - solarno ili preko USB kabla.

Foto: gruppi / Promo

Germanium filter tuš prečišćava vodu od teških metala, otrova, hlora i pesticida. Znatno umanjuje potrošnju vode, a poboljšava skidanje prljavštine, a može se naći na sajtu gruppi.rs, samo za 399 dinara.

Foto: gruppi / Promo

Usisivač za auto po ceni od 699 dinara. Usisivač koji radi uz pomoć utičnice u autu (upaljač za cigarete). Sadrži nastavak za uzana i teško dostupna mesta i filter koji se lako čisti, samo na gruppi.rs

Foto: gruppi / Promo

Motorna testera marke Flinke, sa benzinskim motorom od 4.2KS, samo za 6.499 dinara. Spremite vaše dvorište posle zime, sa jakom testerom, nikada ne morate da brinete o sečenju drva, danas po voj ceni samo na gruppi.rs

Foto: gruppi / Promo

GrassPro pumpa za prljavu ili čistu vodu, jačine 900W po ceni od 4.799 dinara. Pumpa za izvlačenje vode sa dubine do 8m, samo na gruppi.rs.

Foto: gruppi / Promo

Straus benzinska kosilica-trimer za travu jačine 5.2 KS i sa 8 dodatnih delova po ceni od 10.499 dinara. Pripremite se za proleće na vreme, uz ovu kosilicu vaše dvorište će uvek biti sređeno, samo na gruppi.rs