Banda nestala sa 700 kilograma zlata

Brazilske vlasti saopštile su da nisu uspele da pronađu gotovo 720 kilograma zlata, kao ni bandu koja ga je ukrala sa glavnog aerodroma u Sao Paulu.
Banda nestala sa 700 kilograma zlata
Foto: Pixabay
Policija je saopštila da je ta grupa od najmanje 10 ljudi prvo otela direktora aerodroma za teretni saobraćaj i njegovu porodicu i držala ih kao taoce da bi njega primorala da sarađuje.
 
Oni su u petak došli na aerodrom u kombiju ofarbanom kao policijsko vozilo i pobegli u roku od nekoliko minuta sa zlatom vrednim više od 30 miliona dolara.
 
Policija je dodala da pokušavaju da utvrde da li se radi o istoj grupi koja je opljačkala pet miliona dolara sa drugog aerodroma u Sao Paulu prošle godine.
 
Kompanija koja upravlja aerodromom "GRU Erport" navela je da je zlato trebalo da bude prevezeno u Toronto i Njujork.
  • Stiv

    27.07.2019 13:41
    Slabo
    Ovi brazilci su male bebe za nase politicare i izvrsitelje......
  • Bole

    27.07.2019 13:03
    Alal vera
    Svaka im cast. Ako krades kradi naveliko bravo momci.
  • Kaćanka

    27.07.2019 11:12
    Dabogda ih nikad ne nasli!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.