Najnovije vesti
Zabava
"Nisam ga ja terala": Luna u emisiji otvorila dušu o Slobi, a onda se Marko uključio i uradio nešto NEOČEKIVANO

"Nisam ga ja terala": Luna u emisiji otvorila dušu o Slobi, a onda se Marko uključio i uradio nešto NEOČEKIVANO

Luna Đogani, pobednica rijaliti programa "Zadruga 2", gostovala je sinoć na TV Pinku u emisiji "Narod pita" sa svojim bivšim cimerom, učesnikom pomenutog rijalitija Savom Perovićem.

Luna Đogani 4 Foto: screenshot
Luna Đogani 4
Luna Đogani
Foto: screenshot
Luna Đogani

Koncept ove emisije je da se gledaoci uključuju uživo u program i postavljaju gostima pitanja, te je jedna gledateljka napala Lunu što je ušla u vezu sa oženjenim muškarcem, osvrnuvši se na vezu između Đoganijeve i Slobe Radanovića u "Zadruzi 1".

Luna je vidno bila iznervirana pa je pokušala da se opravda.

- Ja sam bila na svadbi Mirka Gavrića, desilo se da baš nas dvoje plešemo. Samo smo se upoznali, ja nisam ušla zbog njega u Zadrugu. Ja sam ćerka Anabele i Gagija, tako sam i bila pozvana. Tad se nije ni znalo ko je Sloba. To mi je bio veliki izazov, naravno i zbog novca. Što se tiče mene i Slobe i naše ljubavi, ja ga nisam terala. On je meni u Zadruzi sve vreme šaputao da želi da prizna sve, ali da nema snage za to. Vidim da ste totalno pogrešno gledali i shvatili neke stvari. Poštujem vaše mišljenje, možda jesam bila paćenica, ali ne u trenucima sa Slobom. Za sve svoje postupke koje sam uradila sam sama kriva, to sam uvek govorila, ako niste znali. Niko me nije terao, ja i dan danas snosim posledice i ne bežim od toga i ne perem se od toga kao što se neki peru - rekla je Luna.

Pročitajte još

U tom trenutku Luni je stigla poruka na mobilni telefon koju je ona naglas pročitala pred publikom.

- Marko mi piše: "Volim te, volim te, volim te", želi da mi skrene misli od ovih priča - pročitala je Luna Markove poruke, kroz osmeh.