Dom zdravlja: Teže povređeni vojnici u Nišu, deo pušten na KUĆNO LEČENJE

Lokalne vesti - Petak 26.07.2019 - 09:54

Deo teže povređenih vojnika u jučerašnjoj nesreći upućen je u Vojnu bolnicu u Nišu, ostali zadržani na vranjskoj Hirurgiji ili pušteni na kućno lečenje, saopštio je Dom zdravlja u Vranju.

Povređene zbrinjavali multisektorski medicinski timovi FOTO: D. Ristić/OK Radio Povređene zbrinjavali multisektorski medicinski timovi FOTO: D. Ristić/OK Radio
Pacijenti koji su juče nakon saobraćajne nesreće u kojoj se prevrnuo autobus koji je prevozio pripadnike Vojske Republike Srbije, zadržani su na Hirurgiji Zdravstvenog centra u Vranju, stoji u saopštenju.
 
- Četvoro njih sa potresom mozga u dobrom su opštem stanju. Nakon pregleda neurologa u dogovoru sa  načelnikom Vojne bolnice u Nišu trebalo bi da budu transportovani danas u Vojnu bolnicu u Nišu.
 
Dva pacijenta, jedan sa teškom povredom ramena i drugi sa frakturom podlaktice,  su nakon urgentnog zbrinjavanja i ukazane medicinske pomoći, juče transportovani u Vojnu bolnicu u Nišu
 
Ostali povređeni u saobraćajnoj nesreći su juče, nakon ukazane medicinske pomoći i zbrinjavanja, gde su bili uključeni brojni multisektorski medicinski timovi lekara i medicinskih sestara i tehničara, kao i celokupnog zdravstvenog osoblja u dobrom, stabilnom stanju pušteni na kućno lečenje - stoji u saopštenju koje potpisuje dr Jadranka Ajanović, upravnica Doma zdravlja Vranje.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: