Partizanov junak Šćekić: Biće ubedljivije u revanšu

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.07.19. | 09:09

Crno-beli na pola puta do trećeg kola

Minimalac, ali za mir pred revanš u Beogradu. Niko, istina, nije ni očekivao da će Partizan da se oklizne u Velsu protiv skromnog Konahsa, urađen je dobar posao u Rilu, mada je za pun utisak nedostajao makar još jedan pogodak (1:0).

Napadači su u Velsu uzeli „slobodan dan“, pa se za trijumf crno-belih pobrinuo defanzivni vezista Aleksandar Šćekić. Postigao je prvi gol za Partizan na međunarodnoj sceni ove sezone, prvi i svoj gol na međunarodnoj sceni za Partizan, a za revanš najavljuje ubedljiviji trijumf srpskog kluba.
Teška utakmica, više smo se tukli s njima nego što smo igrali fudbal. Mnogo smo kvalitetniji, faulovima su jedino mogli da nam se suprotstave. Teren je bio u izuzetno lošem stanju, jako suv. U Beogradu je izvanredan, biće nam mnogo lakše da igramo. Rezultat će da bude još veći“, poručio je Šćekić.

Izabrane vesti

Golman Partizana Vladimir Stojković u većem delu meča se dosađivao na golu. Napadače Konahsa video je samo iz daljine.
Očekivali smo da će pored katastrofalnog terena da bude i tuče. Počela je već od petog minuta. Nisu želeli da igraju fudbal, opredelili su se za tuču i duge lopte, opet – i to je legitimno. Imali smo mnogo šansi, očekujem rutinsku pobedu u Humskoj“, rekao je Stojković.

Zamerio je trener Milošević iskusnom golmanu na bespotrebno dobijenom žutom kartonu u Velsu.
Uhvatio sam loptu u vazduhu preko dvojice, a kada su videli da je u mom naručju, krenuli su mi u trbušnjake, da me unesu u gol. To me je iznerviralo, jer se tako najlakše dolazi do povreda“, objasnio je Stojković.

Očekuje se da čuvar mreže crno-belih ima još manje posle sledeće nedelje na revanšu u Humskoj.

Foto: FK Partizan


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara