Đoković propušta Rodžers kup

Novosti online

25. 07. 2019. u 23:36

Srpski as je odlučio da sebi pruži malo više odmora posle osvojenog Vimbldona

Ђоковић пропушта Роџерс куп

Novak Đoković Foto: EPA

Organizatori Rodžers kupa ostali su uskraćeni za dva velika imena iz teniskog vrha. Najpre Huan Martin del Potro, potom i Novak Đoković - obojica su se povukli sa ovogodišnjeg Otvorenog prvenstva Kanade.

Argentinac je već bio pod znakom pitanja zbog povrede, ali je odluka prvog tenisera sveta pravo iznenađenje.

Srpski as je odlučio da sebi pruži malo više odmora posle osvojenog Vimbldona i maratonskog finala u kojem je savladao Rodžera Federera.

- Žao mi je što vas moram obavestiti da sam odlučio da ne igram na Rodžers kupu. Uz podršku svog tima, odlučio sam da svom telu pružim duži odmor pre nego što ponovo zaigram. Volim Kanadu i tamo imam veliki broj prijatelja koji uvek čine da se osećam kao kod kuće. Jedva čekam da se vratim i ponovo zaigram u Montrealu - obrazložio je Nole.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Bre

26.07.2019. 00:14

Dogodine treba da kaže englezima na wimbldonu da nema želju da ih gleda. A i zašto bi? Kasniće 6 meseci za stizanje rekorda a onda tek ne treba da igra ispred gomile ničega!

Djekna

26.07.2019. 07:37

Pa ne igra ni Federer, koliko mi se cini. Tako je bar izjavio na press konferenciji nakon finala Vimbldona.

Шојо

26.07.2019. 12:21

Иде да одбрани Синсинати и имаће по 2 и више трофеја на свим мастерсима то је тек успех,а ако Бог да идућа година је олимпијска па да заокружи читаву каријеру са златним слемом