POGLEDAJTE: Dvogodišnjak se popeo na traku za prtljag na aerodromu, a onda je usledila drama (VIDEO)

Beta

25. 07. 2019. u 23:39

Jedan mališa se istumbao i srećom samo lakše povredio tokom divlje vožnje svog života aerodromskom trakom za transport prtljaga, među koferima

ПОГЛЕДАЈТЕ: Двогодишњак се попео на траку за пртљаг на аеродрому, а онда је уследила драма (ВИДЕО)
Jedan mališa se istumbao i srećom samo lakše povredio tokom divlje vožnje svog života aerodromskom trakom za transport prtljaga, među koferima.

Dramatični video prikazuje dete koje se tumba, pada i penje se preko kofera dok ga traka nosi sve do podzemlja za sortiranje gde se proverava prtljag na aerodromu u Atlanti, najprometnijem na svetu.

Dvogodišnji Lorenco popeo se na "konvejer" - gumenu traku za transport prtljaga u ponedeljak kada ga je nakratko majka Idit Vega spustila da bi odštampala kartu za ukrcavanje na Međunarodnom aerodromu Hartsfild-Džackson Atlanta - rekla je ona policiji.

Video-snimak koji je kasnije aerodrom objavio, pokazuje ponešto od onoga što se desilo.

Pročitajte još -  POGLEDAJTE: Munjevita reakcija majke spasila detetu život (VIDEO)

Jedna kamera je snimila Lorenca kako nestaje kroz gumenu zavesu, izvan domašaja svoje majke i službenika aerodroma.

Video potom pokazuje kako dečkić puzi preko kofera, pokušavajući da izbegne da ga traka uvuče u veliku mašinu za skeniranje koja podseća na mračnu pećinu.

Ali, transporter je prebrz i uvlači ga unutra.

On ispada na izlazu iz mašine, i tumba se niz traku u drugu prostoriju u podrumu gde su ga zapanjeni službenici obezbeđenja skinuli s trake i zagrlili.

Mašina za skeniranje prtljaga je Lorenca otkrila kao "problem" i, kao i drugi problematičan prtljag skretnicom preusmerila dete na put za kofere koje službenici treba da pregledaju, izjavio je u četvrtak portparol TSA Mark Hauel.

Tada su mu radnici pomogli, pokazuje video.

"Skoro svi koji rade tamo dole su roditelji", rekao je Hauel. "Hteli su da se mališa što pre vrati mami i sjurili su se da ga odnesu gore", rekao je Hauel.

Neki od zaposlenih kažu da su tog dana u bučnoj prostoriji za prtljag čuli nešto kao zapomaganje mačke. Kada su videli dete, priskočili su mu u pomoć, pokazuje video.

Dečak je slomio šaku, ali mu je stanje sasvim dobro s obzirom na to kroz šta je prošao, rekle su vlasti.

"Zahvalna sam što je živ", rekla je Vega za VSB-TV. "Samo na to mislim. Zahvalna sam što je sa mnom".


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Ne dao B

26.07.2019. 14:50

Masina je, srećom, preusmerila dete jer je 'prepoznala' da ono nije uobicajen prtljag. Pametnija od ljudi. Srećom.