REZZIME DANA (četvrtak): Sasvim solidan dan

Vreme čitanja: 4min | čet. 25.07.19. | 23:14

Pogledajte ko vam je 25. jula doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

VIDEOTON - VADUC (tip 1, kvota 1,40), rezultat 1:0

Srpski Fehervar na čijoj klupi sedi nekadašnji trener Partizana Marko Nikolić je preživeo susret sa Vaducom. Stekli su Mađari gol prednosti (1:0), ali se očekivalo da izbombarduju gol tima iz Lihtenštajna. Posebno što je domaći tim poveo golom levog beka Stopire već u petom minutu. Vaduc se pokazao kao vrlo nezgodan tim. Čak su u pojedinim trenucima bili bolji od tima čiji napad je predvodio Marko Šćepović.

LEGIJA - KUPS (tip 1, kvota 1,30), rezultat 1:0

Muči se već dugo u Evripi najveći poljski klub. Prošla godina je bila razočaravajuća, ali ova obećava mali iskorak. Legija je uspela da napravi kapital protiv predstavnika Finske. Već u devetom minutu su domaći poveli i niko nije mogao da pretpostavi da će to biti konačan rezultat. Jeste drhtrali, ali na kraju ste bili zadovoljni. Uhvatili ste kvotu 1,30. 

VENTSPILS – GZIRA (tip 1, kvota 1,65), rezultat 4:0

Gzira Junajted je bila apsolutni hit prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope! Malteški klub je napravio prvorazrednu senzaciju i pobedom na Poljudu eliminisao Hajduk iz Splita (3:1). Međutim, malteška bajka u Evropi je vrlo kratko trajala.Gzira Junajted je potučena do nogu u Letoniji. Nekadašnji rival Crvene zvezde, Ventspils, pokazao je Maltežanima da nije svaki da Hajduk iz Splita i da će na novo čudo morati da čekaju makar još godinu dana. Na kraju je bilo 4:0 za Ventspils, koji je pitanje putnika u treću rundu rešio već u prvom meču. Na vaše veliko zadovoljstvo.

GENT – VITORUL (tip 1, kvota 1,55), rezultat 6:3

 Devet golova u domu Bafalosa. Gent je isprašio Vitorul i jednom nogom je već izborio 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, no sačekajmo i taj revanš, jer ne bi bilo čudo da i u Konstanci bude bušnih mreža. Čak šest golova viđeno je u prvih 45 minuta na Gelamko areni, a njih pet otišlo je iza leđa Tordaija. Rumun gotovo da nije mogao da sastavi deset minuta, a da ne primi gol. Asare je načeo goste u 4. minutu, nadovezao se Deđaegere, a onda su Kubo i Jaremčuk sa dva pogotka, ovaj drugi dodao je jedan na staertu drugog dela, potpisali kapitulaciju Rumuna. Mladen je samo ublažio bruku u uvodnom delu, da bi Bogdan Tiru sredinom drugog poluvremena dao nadu sastavu koji predvodi George Hadži.

PJAST GLJIVICE – RIGA (tip 1, kvota 1,30), rezultat 3:2

Posle eliminacije od BATE Borisova iz kvalifikacija za Ligu šampiona, prvak Poljske Pjast Gljivice prošao je devet krugova pakla u sudaru sa letonskom Rigom. Bili su Poljaci nokautirani u jednom momentu. Pogotkom Debelka Riga je vodila od 22. minuta. I dobro su se držali Letonci. Za njih je sve počelo po zlu posle jednog loše odbranjenog prekida. Izjednačio je Čerivnski, zatim je Feliks doneo dva gola prednosti Pjastu. Ali nije tu bio kraj uzbuđenjima. Riga je stigla do dozvoljenog minusa autogolom Koruna.

KONAH KI – PARTIZAN (tip 2, kvota 1,20), rezultat 0:1

Partizan nije umeo da igra ragbi, ali jeste fudbal i na mahove je pokazivao velškom Konahsu kako se igra ova igra. Crno-beli su na evropskoj premijeri startovali pobedom od 1:0 u Rilu nad nedoraslim Konahsom i praktično obezbedili plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Revanš u Humskoj bi trebalo da bude formalnost. Gol odluke postigao je Aleksandar Šćekić u 62. minutu.

ALAŠKERT – FCSB (tip 2, kvota 1,30), rezultat 0:3

Klasična igra mačke i miša. Dobro, moramo da budemo pošteni i kažemo da je Alaškert izdržao prvo poluvreme. Sigurno vam nije bilo prijatno do 60. minuta. A onda je Tanase pogodio mrežu domaćina i tu je bio kraj. Lako su potom Rumuni stekli veliku prednost. Za još jednu vašu radosr. 

PRECRTANO:

AZ ALKMAR - HEKEN (tip 1, kvota 1,50), rezultat 0:0

Najigraniji par dana nije zaokružen! Holandija je odvajkada, u fudbalskom smislu, sinonim za golove, ali oni su večeras izostali. AZ Alkmar i Heken odigrali su meč bez pogodaka i većih prilika. Domaći su bili opasniji, dok se gost iz Švedske svojski trudio da kroz bedem u defanzivi zapuca u kontru i sa osmehom na licu krene kući. Ipak, i remi mu je nabacio smešak, bez dileme (0:0).

UTREHT - ZRINJSKI (tip 1, kvota 1,25), rezultat 1:1

Predstavnici Holandije znaju da se muče u ovom periodu. Najbolje ste to osetili gledajući Utreht, odnosno prateći šta Utreht radi protiv Zrinjskog. Bilo je to veliko mučenje. Sjajan pogodak postigao je Govedarica pred kraj prvog poluvremena. IDomaći su izjednačili u 61. minutu. I tu je bio kraj. A bilo je dovoljno vremena da se sve promeni. 

MOLDE - ČUKARIČKI (tip 1, kvota 1,33), rezultat 0:0

Pune ruke posla imao je golman Čukaričkog. I posao je obavio za desetku! Čak 11 lopti išlo je u okvih Čukinog gola, ali je Belić nemoguće učinio stvarnim. Čukarički je zahvaljujući Belićevoj partiji karijere na gostovanju kod Moldea u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope izborio remi bez golova i odluku o prolasku u narednu rundu takmičenja odložio za revanš u Beogradu. Na kraju, remi bez pogodaka.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara