KRAJ POTRAGE: Nestala devojčica pronađena živa i zdrava u Beogradu

25. 07. 2019. u 22:03

Marija Đenadić (16) iz sela Ratkovac kod Lajkovca, čiji je nestanak prijavljen u ponedeljak, pronađena je u Beogradu, živa i zdrava

КРАЈ ПОТРАГЕ: Нестала девојчица пронађена жива и здрава у Београду

Foto Fejsbuk

Marija Đenadić (16) iz sela Ratkovac kod Lajkovca, čiji je nestanak prijavljen u ponedeljak, pronađena je u Beogradu, živa i zdrava, prenosi „Blic“.

Kako neki mediji prenose, iz pouzdanih izvora, nakon intezivne policijske potrage, devojčica koja je svoj dom napustila u ponedeljak u popodnevnim časovima, pronađena je u četvtak posle podne na području Beograda i nije, kako je ispričala, oteta.

Ona je izjavila da nije oteta i zlostavljana, već da je otputovala kod dečka. Proverava se, međutim, da li je bila kod muškarca s kojim se poslednji put dopisivala na Fejsbuku a koji je, kako se sumnja, koristio lažni profil na toj društvenoj mreži. Kako se navodi, devojčica, u svakom slučaju, nije povređena i negira da je oteta, već da je svojevoljno otišla od kuće.

Prethodno je devojčicin otac Zoran ispričao da sumnja da je Mariju oteo znatno stariji muškarac, mogući seksualni predator, koji je na Fejsbuku, kako bi stupio u kontakt sa njom i približio joj se, koristio lažni profil i predstavljao se kao mladić. On je, prijavljujući ćerkin nestanak, ispričao da je Marija, pošto joj je mobilni telefon oduzet, za poslednje ugovaranje viđenja sa tim muškarcem iskoristila bratovljev telefon.

Pre nestanka, tinejdžerka je viđena u mestu Ćelije kod Lajkovca na Ibarskoj magistrali, gde su je, zatekavši je prethodno na putu Lajkovac-Slovac, dovezli poznanici kojima je rekla „da će sa te stanice otputovati kod tetke u Beograd“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (14)

NENAD

25.07.2019. 22:38

Taman sam pisao komentar svi u potragu. Deca grese ali treba ih vracati na pravi put svi imamo decu I znamo da nekad stvarno nije lako. Posle ovog bilo bi vazno da policija ako je stvarno krenula za nekim ko se predstavljao lazno na facebooku otkrije ciji je profil I da bude na ovom svetu jedan manje manijak.

ZekaPeka

26.07.2019. 07:54

@NENAD - Devojka od 16 godina ima prava da izlazi s kim hoce. Nesreca je sto zene veruju svakom ko je bogat, dobrog izgleda, "opasan" i jos ako im udeli kompliment spremne su iz Lajkovca da odu za Beograd. U tome ih ohrabruju drugarice, "influenseri" i mediji.

Drugo mišljenje

25.07.2019. 23:45

Devojcice ovo ne rade.Devojcice su sa roditeljima,uzivaju raspust sa drugaricama,citaju knjige,ima raznih zabava za devojcice koje ne ostavljaju roditeljima u buducnosti vecnu sumnju i strah.

milijana

26.07.2019. 07:23

A sada preko kolena, starinskim metodom, zabrana izlaska i oduzimanje telefona. Moreeeee

Paja Trosak

26.07.2019. 07:53

A sada roditelji neka snose nenormalno visoke troskove potrage za lice. To se ne pominje, resursi koji su utroseni u potragu - radni sat po coveku, gorivo za auta.... Koliko je vremena utroseno na ovo, a verovatno za to vreme pomoc nije pruzena kome stvarno treba, jer se sve angazuje oko pronalazenja deteta, koje jelte ima sva prava ovog sveta.

Mitar

26.07.2019. 08:18

nije lepo da kazem ali kadabi tako nesto uradila u mom domacinstvu vise nikada nebi usla u kucu nazad

bora

26.07.2019. 11:21

sa 16 sam prvi put ponavljao,otis'o od kuce i nisam se javljao,jer tad,tad sam bio mlad

@ Ja

26.07.2019. 14:07

Mila majko ne kuni je mladu. Znaš kad njoj padne na um ...... da ne vidi sunca nit oblaka. Ode ona ili pod voz ili pod momčića mlada.