Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 25.07.2019.

22:08

Trener Moldea: Igrači Čukaričkog previše ležali na terenu

Trener Moldea Erling Mou rekao je da je rezultat protiv Čukaričkog "okej" i da norveški klub ima dobre šanse pred revanš u Beogradu.

Izvor: B92

Autor:B92

Trener Moldea: Igrači Čukaričkog previše ležali na terenu
Foto: EPA-EFE/Svein Ove Ekornesvaag

"Čukarički je dobar tim, ali smo i mi. Jaka smo ekipa i mislim da smo bili bolji u prvom poluvremenu, ali i u drugom je bilo ujednačenije. Nadam se da ćemo u revanšu igrati 90 minuta, kao sada u prvih 45 ovde u Moldeu. Nadam se da ćemo imati više prostora za igru", rekao je Mou novinarima posle utakmice u Norveškoj.

Molde i Čukarički igrali su nerešeno bez golova u prvoj utakmici drugog kola Lige Evropa.

"Nismo dali gol na svom terenu, ali je zaista važno to što nismo i primili. Ako tamo damo, oni će morati dva, tako da je ovaj rezultat okej, da idemo u Beograd i igramo u gostima"
, kazao je Mou.

Pročitajte još Čukarički na "krilima" golmana odoleo raspoloženim Norvežanima!

Dodao je da mu se dopada mnogo igrača srpskog kluba.

"Čukarički ima nekoliko zaista dobrih igrača. Ima tu mnogo dobrih, mladih igrača, to je pre svega dobar, jak tim",
naveo je trener Moldea.

Srpski novinari su ga pitali za situaciju iz drugog poluvremena kada igrači Moldea nisu vratili loptu gostima koji su je izbacili u aut da bi se ukazala pomoć fudbaleru Čukaričkog.

"Video sam to. Da budem iskren, nismo mogli da vratimo loptu 18 puta u drugom poluvremenu. Ako pričate o fer-pleju, kada pogledate drugo poluvreme, ne znam da li ste saglasni, ali odakle sam ja, igrači obično ne leže na terenu kao što su to radili igrači Čukaričkog", rekao je Mou.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve