Sarajevo slavilo protiv Goražda, na probi igrači iz Gambije i Koreje

0
35

Sarajevo je danas odigralo prijateljsku utakmicu u trening centru Butmir protiv Goražda. Utakmica je završena rezultatom 3:2, a pogotke za Sarajevo postigli su Bubacarr i Guzina, dok za Goražde dvostruki strijelac bio je Hasanović.
U početnom sastavu Sarajeva igrali su Dizdarević, Mustafić, Kurdić, Konjalić, Letić, Gavrić, Salčin, Bubacarr, Šišić, Cruz i Guzina.

Na samom početku utakmice, Šišić je upisao prvu šansu, ali lopta odlazi preko gola. U 10. minuti nakon starta nad Salčinom, slobodan udarac izvodi Gavrić, golman Poračanin brani njegov pokušaj. Deset minuta kasnije, probni igrač Bubacarr Kebbeh iz Gambije pogađa za vodstvo Sarajeva. Aladin Šišić svoju drugu šansu upisao je i u 26. minuti kada izlazi sam na golmana, ali na kraju pogađa prečku. Samo par minuta kasnije, Sarajevo dolazi do novog pogotka. Na asistenciju Letića, Guzina pogađa za 2:0.

U drugom poluvremenu priliku za igru u nastavku utakmice dobili su i Kim Min Suu i Chae Hyo Jun, igrači koji su došli na probu iz Južne Koreje. Sabljica, Imamović, Marković i Dervišagić također su upisali nastup u drugom poluvremenu prijateljske utakmice.

Na asistenciju Imamovića, Guzina ponovo pogađa za 3:0, ali nedugo nakon toga Hasanović dva puta pogađa mrežu Sarajeva i postavlja konačni rezultat 3:2.

Predstojećeg vikenda Sarajevo gostuje Čeliku na Bilinom Polju, a susret je na rasporedu u nedjelju u 20:30 sati.

Klix.ba

Pogledajte vijest na izvornom sajtu:

Sarajevo slavilo protiv Goražda, na probi igrači iz Gambije i Koreje


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.