VIDEO: Prevrnuo se autobus pun vojnika kod Vranja, dvoje teško povređeno

Dvadeset i tri vojnika povređena su u saobraćajnoj nezgodi nadomak Vranja, gde se prevrnuo vojni autobus.
Dvoje je zadobilo teške povrede i biće zadržani na odeljenju hirurgije u Zdravstvenom centru Vranje, rekao je upravnik bolnice Saša Đorđević. On je potvrdio da su van životne opasnosti. 
 
Dodao je da su ostali povređeni, koji su zadobili lakše povrede, vraćeni u garnizonsku ambulantu gde će biti dodatno pregledani.
 
Ministarstvo odbrane prethodno je saopštilo da se autobus privatnog prevoznika u kojem su bila 23 pripadnika 21. bataljona veze Kopnene vojske koji su se vraćali sa redovnog zadatka, danas oko 13:30 časova, iz do sada nepoznatog razloga, prevrnuo u blizini brda Prar kod Vranja.
 
  • snire

    06.01.2020 18:29
    udes
    autobus je bio 100% ispravan ima i zapisnik iz automoto drustva a prethodna veceri je doso iz inostranstva gde je imao i kontrolu
  • vojnikov drug

    27.07.2019 22:12
    autobus
    do nesrece je doslo usled otkazivanja kocionog sistema samo prisebnos i profesinalizam vozaca je zahvalna sto je sve ovo proslo kako jeste
  • @TORQUE

    26.07.2019 11:47
    Privatni prevoznici ne izrabljuju besomučno vozače i oni nisu umorni, konstantno?
    Predlažem da upoznate nekog. Ja ih poynajem i znam šta se događa.
    Nažalost, mnogi putnici ne znaju.

    Ne razlikuje se od slučaja kada komandant kasarne naređuje vozačima da voze.... sa odmorom od 4-5 sati u 24 sata.
    A tu su sve vojske sveta iste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.