Nova vest
Ekipni sportovi

Četvrtak, 25.07.2019.

13:16

"Neću da lažem, planiram da budem lud"

Hvatač NFL ekipe Atlanta Falkons Hulio Džons izjavio je kako želi da u novoj sezoni uhvati 3000 jardi.

Izvor: SN

Autor: SN

Photo by Julio Aguilar/Getty Images

Nije trebalo dugo Huliju Džonsu kako bi postao jedan od najboljih "risivera" u ligi. U pet sezona s Atlanta Falconsima ovaj hvatač uspeo je da nakupi dva Ol-Pro priznanja i pet puta bio je na Pro Boul utakmici.

U narednoj sezoni, Džons je najavio da će "biti lud".

"Neću da lažem, planiram da budem lud ove godine. I biću lud, sve sam radio što je potrebno. Brinem se o svom telu najbolje što mogu, i psihički i fizički. Biću spreman za početak sezone i jedva čekam", rekao je Hulio Džons.

Džons je postavio rekord Atlajnta Faklonsa sa 136 uhvaćenih lopti za 1871 jard u 2015. godini, a prošle godine imao je 1677 jardi hvatanjem. Čuveni Kalvin Džonson, Megatron, drži rekord lige sa 1954 jarda dok je bio u dresu Detroit Lajonsa 2012. godine.

"Nisam neko ko voli da predviđa, ali misli da ću moći da uhvatim 3000 jardi", rekao je Hulio Džons.

Niko nikada nije imao 3000 jardi u sezoni, to nikada nije ni bila tema za razgovor, a čini se da Džons itekako zna o čemu govori. Samo, biće mu potrebno 187 jardi po utakmici kako bi taj rekord i postavio. Ko zna, možda i postane prvi vajd risiver u istoriji koji je izabran za MVP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve