Mali: Mržnja opozicije prema Vučiću prelazi sve granice

Ministar finansija Siniša Mali osudio je pretnje upućene deci predsednika Aleksandra Vučića.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.07.2019.

18:47

Mali: Mržnja opozicije prema Vučiću prelazi sve granice
Foto: Screenshot/B92

Mali je izrazio uverenje da će nadleži organi istražiti taj slučaj i da će krivci biti privedeni pravdi.

"Mržnja koju opozicija oseća prema predsedniku Vučiću prelazi sve granice normalnog i prelazi u svojevrsno ludilo, gde se više ne bira ni rečnik, ni metode, a ni mete. Sada su se ustremili na njegovu porodicu i decu, koju zasipaju monstruoznim pretnjama, što zaslužuje najstrašniju osudu", naveo je Mali u pisanoj izjavi.

On je dodao da je reč o nastavku kampanje koju opozicija već danima vodi u sprezi sa svojim medijima, a koja se, kaže, zasniva na zastrašivanju dece i nedužnih majki.

"Očigledno im je to nova taktika, a s obzirom na to da nemaju nikakav konkretan program i plan za predstojeće izbore. Nadam se da će se urazumiti i prestati sa takvim divljačkim ponašanjem", naveo je Mali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: