Brankica Janković najoštrije osudila napad na decu predsednika Republike Srbije

Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković najoštrije je osudila vređanje dece predsednika Republike Srbije.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 25.07.2019.

18:42

Brankica Janković najoštrije osudila napad na decu predsednika Republike Srbije
Foto: Screenshot/Prva

"Nedopustive su bilo kakve uvrede, pretnje i omalovažavanja po bilo kom osnovu i to ne sme postati obrazac svakodnevne komunikacije u javnom prostoru, a naročito na društvenim mrežama, gde je ovakav govor poslednjih nedelja kulminirao", ukazala je Janković u saopštenju.

Ona je istakla da političko i svako drugo neslaganje ne može biti alibi za uvrede ili pretnje nosiocima javnih funkcija i članovima njihovih porodica, kao ni bilo kom građaninu ili građanki Republike Srbije.

"Krajnje je vreme da se prestane sa ovakvim govorom i da sve nadležne institucije preduzmu mere u skladu sa svojim nadležnostima", zaključila je poverenica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: