NAPRAVILA HAOS NA VESELJU: Pevačica usred pesme izvukla pištolj i zapucala, a pogledajte šta je uradila kad je pao mrak (VIDEO)

Novosti Online

25. 07. 2019. u 18:11

Društvene mreže "zapalio" je hit snimak na kom javnosti nepoznata pevačica na jednom privatnom veselju zabavlja goste

НАПРАВИЛА ХАОС НА ВЕСЕЉУ: Певачица усред песме извукла пиштољ и запуцала, а погледајте шта је урадила кад је пао мрак (ВИДЕО)

Društvene mreže "zapalio" je hit snimak na kom javnosti nepoznata pevačica na jednom privatnom veselju zabavlja goste, izvodi hit "Volim momke koji piju rakiju" i istovremeno puca iz pištolja, a sada su usledili novi, još neverovatniji snimci sa iste proslave.

Pevačici ništa nije bilo teško zarad dobrog provoda, te se, naočigled svih gostiju, popela u kašiku od bagera koji ju je podigao visoko, odakle je pevala pesmu "Mutivoda", a onda je i zapucala, što je šokiralo sve!

Ludom provodu tu nije bilo kraja - golišavi svatovi popeli su se u kašiku od bagera, iz koje su u transu uskakali u bazen, dok je pevačica pevala hit "Idem preko zemlje Srbije".

Ovi hit snimci ostaviće vas bez teksta - pogledajte


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Sveti Petar

25.07.2019. 18:54

@ - Ma nista cudno u zemlji Srbiji !!! "NEBESKI NAROD " - radi sta hoce i kako se kome svidja!!! Pevacica zabavlja svatove uz pesmu sa pistoljem, pop na sahrani peva narodne pesme umesto opela,posto je usput prespavao pored pokojnika na traktorskoj prikolici i izgubio kandilo ....... sve je moguce, samo neka je veselo !!!!

Samo Svoj

29.07.2019. 04:02

@Car Dusan - Čudi se samo onaj ko nije izašao iz svog sela kao vi . Obišao sam čitav svijet i nisam puno ljudi sreo koji su i čuli za nas a ne da nas osuđuju . Ponosan što sam Srbin . Pusti ljude nek se vesele i bavi se svojim jadom

Lemi

26.07.2019. 12:41

Eh bar da ona zna da peva bilo bi jos nekako... ali ona je obicna seljanija. Vesna Vukelic Vendinu u pokusaju.