Najnovije vesti
Zabava
ana kokic nikola radjen razvod

ZVANIČNO RAZVEDENI Ana Kokić i Nikola Rađen stavili tačku na brak dug DESET GODINA

Popularna pevačica Ana Kokić i njen suprug Nikola Rađen, stavili su tačku na brak dug deset godina, u utorak u Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Ana Kokić i Nikola Rađen Foto: Instagram / Instagram
Ana Kokić i Nikola Rađen
Ana Kokić
Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija
Ana Kokić

Ana i Nikola su, kako prenosi "Alo", zvanično potpisali papire za razvod braka, a kako njihov izvor tvrdi, na sud su došli oboje nasmejani i raspoloženi. Sama brakorazvodna parnica nije trajala dugo, jer su oboje bili za sporazumni razvod.

- Ana je na sud stigla sama, dok je Nikola došao u pratnji advokata. Najnormalnije su se pozdravili i ćaskali pre nego što je ih sudija pozvao da uđu. Zadržali su se kratko u sudnici, budući da je razvod bio sporazuman. Njih dvoje su potvrdili da ostaju pri tome da se razvode, kao i da se jedna i druga strana slažu sa svime što je precizirao advokat na papiru - otkriva izvor za pomenuti list.

Nikola Rađen i Ana Kokić
Foto: Dejan Briza / RAS Srbija
Nikola Rađen i Ana Kokić

Takođe, starateljstvo nad ćerkama Ninom i Teom pripalo je Ani, sa čime se bivši vaterpolista složio.

- Nikola nije pravio pitanje oko toga kome će pripasti ćerkice Nina i Tea, već je bilo logično da Ana dobije starateljstvo nad njima. Nikola će moći da ih viđa kad god poželi i koliko god puta poželi, s tim što će se o tome dogovarati s Anom - nastavlja izvor.

Pročitajte još

Svojevremeno se spekulisalo je da je razlog okončanja braka preljuba, međutim Nikola i Ana su u zajedničkom saopštenju to demantovali, te su istakli da su u dobrim odnosima.

- Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo posle deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom, za nas, delikatnom trenutku molimo vas da imate razumevanja za našu privatnost i privatnost naše dece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati naše ćerke - pisalo je u saopštenju koje su Ana i Nikola dali nakon razvoda.