''Veliki dan za velški fudbal, igramo sa srpskim gigantom!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.07.2019.
10:44
Izvor: Sportske.net

Raste euforija među ''Nomadima'' pred večerašnji dvoboj sa Partizanom.

Miroslav Todorović/Partizan.rs
Miroslav Todorović/Partizan.rs

Povezane vesti

Crvena zvezda je sinoć uspešno obavila svoj posao u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Helsinkija, slavila je sa 2:0, a večeras se nešto slično u kvalifikacijama za LE očekuje i od Partizana, pa i od Čukaričkog, koji će, realno, imati najteži posao.

Kada je u pitanju ekipa Partizana, ona večeras igra svoj premijerni evropski meč ove sezone, protiv velškog Konas Ki Nomadsa u Rilu, od 19 časova i 30 minuta.

''Nomadi'' su poluamaterski velški klub, ali klub koji je u prvom kolu kvalifikacija eliminisao favorizovani škotski Kilmarnok i posle takvog epiloga ova ekipa se mora maksimalno ozbiljno shvatiti.

Trener Partizana Savo Milošević ne bi trebalo da ima problema sa sastavom tima, deluje da je startnih 11 već poznato, o čemu smo sinoć pisali OVDE.

Za to vreme, Velšane i dalje drma euforija. Tek što su se malo smirile strasti posle istorijskog uspeha koji su napravili, sada se veoma raduju i dvomeču sa ''srpskim gigantom'', kako i juče i danas na klupskom sajtu i nalozima na društvenim mrežama nazivaju Partizan.

''Večeras dočekujemo srpskog giganta, Partizan, u Rilu, u meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Još jedan veliki izazov nas čeka i spremni smo za to'', poručuju ovog jutra na zvaničnom Tviter nalogu Konas Kija i dodaju da je ovo još jedan ''veliki dan za velški fudbal''.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrgud1_dq
Thursday, 25.07.2019
15:15

A Helsinki je" mnoooooooooooogo jači,"je li?Kakvi hvalospevi za onakvu bezidejnu igru protiv (u evropskim okvirima)ispodprosečnog kluba.Daj Bože da se plasira i FKCZ I PFC u Ligu Evrope.To je plafon i za jedne i za druge.Daj Bože da me oni demantuju,u pozitivnom smislu,naravno!

avatar
REVØLT
Thursday, 25.07.2019
10:53

http://partizan.rs/215675-istina-i-cinjenice-o-klupskim-koeficijentima/?pismo=lat

avatar
Südkurve München
Thursday, 25.07.2019
10:49

Zbog amaterskog kluba otkazati Partizanu mec je bruka, kako za Partizan, tako i za srpski fudbal