• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trampov prijatelj PEDOFIL pokušao samoubistvo u ćeliji?

Izvor mondo.rs

Američki milijarder Džefri Epstajn, koji u zatvoru čeka suđenje po otužbi za zlostavljanje maloletnica, pronađen je u ćeliji u polusvesnom stanju s povredama na vratu.

Epstajn (66) koji je pronađen kako leži na podu ćelije, prebačen je u bolnicu.

Nije jasno kako je Epstajn zadobio povrede, a istražitelji pokušavaju da utvrde šta se desilo.

NBC navodi izjavu neimenovanog izvora da nije isključen pokušaj samoubistva.

Epstajn je smešten u zatvor na Menhentnu sa jakim merama obezbeđenja, gde će ostati do kraja suđenja zbog optužbi za seksualnu trgovinu više desetina maloletnih devojaka, nakon što je sud odbio njegov zahtev da bude u kućnom pritvoru u svojoj vili u Njujorku, čija se vrednost procenjuje na 77 miliona dolara.

On se izjasnio da nije kriv.

Optužen je da je organizovao "gole masaže" i druge seksualne radnje maloletnih devojaka, kao i da je nekim devojkama plaćao da vrbuju druge i to u periodu između 2002. i 2005. godine.

Poznato je da je krug njegovih društvenih kontakata godinama uključivao Donalda Trampa pre nego što je postao predsednik SAD, bivšeg predsednika Bila Klintona i britanskog princa Endrjua, prenosi Rojters.

Pretresom Epstajnove kuće policija je pronašla stotine hiljada slika obnaženih žena, od kojih su neke maloletne, novac, dijamante i vredne umetničke predmete.

Američki milijarder uhapšen zbog silovanja maloletnica

Epstajn je 2008. izbegao slične optužbe u kontroverznom sporazumu kada je priznao krivicu za optužbe o seksualnom zlostavljanju maloletnica i tako izbegao moguću doživotnu kaznu.

Umesto toga dobio je samo 13 meseci zatvora i registrovan je kao seksualni prestupnik.

Zbog tog slučaja, ministar za rad Aleksa Akoste, koji je sklopio sporazum sa Epstajnom dok je bio državni tužilac u Majamiju, bio je prinuđen da podnese ostavku.

Epstajn je uhapšen 6. jula, nakon što je njegov privatni avin sleteo na aerodrom u Nju Džersiju.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Naum Joža

Petko,metko🤡💯

KiM

Pa pre dvadeset godina je nezavisni novina,pisao o "lolita"vikend letovima na Bahame,varingtonske elite,klintonovog klana,na seksualne bahanalije sa decom.Americka javnost je to mirno primila,jer je dresirana da tako bude.Pa od kojih krugova se vrsi strasna kampanja,za ozakonjenje pedofilije i homoseksualizma?Pa iz "elitnih"perveznih prebogatih degenerika.Oni svoj nemoral namecu celom svetu,kao"normalno!"Ovaj robija jer je trampov prijatelj,a klintonov satanisticki klan,je nedodirljiv.Nema kazni,ni osuda,a dokaza hiljadu.To je moc uticaja,a ne pravda.Tramp ne sme da stiti prijatelje,jer je sam ugrozen,dok jezivi pervezni tabor oko klintonovih i britanske krune,osaju nedodirljivi.SELEKTIVNA PRAVDA,NIJE PRAVDA.ZATO JE AMERIKA ZEMLJA SELEKTIVNE PRAVDE I SLOBODE.TO RADI I U SVETU,A MI SMO ODLICAN PRIMER TOGA.SVE JE SIMULIRANJE,A NISTA STVARNO.

special image